Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

LesPaul68

Medlem
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om LesPaul68

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 26. okt. 1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Sarpsborg
 • Interesser
  Musikk, fjell&fiske, motorsport
 1. Hvordan låter den når røra koker da?
 2. Problemet med Squier er at de er billige! Det gir ingen kred å eie en. I mine kretser så gir det kred å ha en gitar som låter fett. Uavhengig av hva den heter!
 3. Windows Mediaplayer er gull verdt, for der kan man redusere tempoet på avspillingen UTEN å forandre dur!! Jeg bruker det hver gang jeg øver.
 4. Jeg er enig i at Ibanez pakka er den mest hensiktsmessige i dette tilfelle. Men du skriver at "...........,men jeg tviler på at den er dårligere enn en Squier." Glem Ibanez nå. Poenget med dette inlegget er ikke å sette Ibanez opp mot Squier. Den kampen taper Squier lett når man beveger seg oppover i pris. Men kun på elektronikk. Spørsmålet mitt er: Hva er det som gjør Squier til en så utrolig dårlig gitar? En periode på -70 tallet så var kvaliteten på Fender så dårlig at mange gitarister byttet den ut med en Squier isteden! Adrian Smith i Iron Maiden var en av de. Terje Rypdal en annen.
 5. Kunne du fortalt litt mer detaljert om den space echoen eller? Hvordan er det i forhold til å tappe tempoet med denne? Er det noe footswitch mulighet? Space ecko'n er en fantastisk sak! Den har en varme i lyden som alt annet enn andre båndekkoer bare kan se langt etter. Men reverben kunne vært bedre, så den bruker jeg ikke. Men som delay så er den helt thuper!! Jeg er stor tilhenger av det praktiske ved tap-tempo, men det er en finesse som desverre ikke finnes på denne. Det er en umulighet å få det til fordi ekkotiden endres ved å trinnløst regulere hastigheten på båndet. Dessuten så k
 6. Du hadde ikke fått sparken fordi du gjorde jobben din Himmelen finnes!!
 7. At en dvd med Europe er det nærmeste man kommer en våt drøm.........? Snakk for deg sjæl! Er nok et PAR ting som står foran det på lista mi ihvertfall!!
 8. Alt var så mye greiere da vi spillte på Vic20 og Commodore64 Ved hjelp av kassettspiller! Vi fikk tak i hefter med programmer, og satte igang å punche i DOS! Trur jeg holder meg til gitar'n og Hendrix jeg
 9. Og oppsøker lege. Og så slutter du å spille så fort at du må "knyte" underarmen for å henge med.
 10. LesPaul68

  Bergen?

  Utrolig hva dem finner på i den alder'n!! Slapp av. Håret kommer av seg selv
 11. Jeg har en Space Echo(Se avatar) Den boksen som etter min mening låter nærmest båndekko'n er Digitech DigiDelay(den blanke X-boksen) på tape sim.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.