Web Analytics
Gå til innhold

LesPaul68

Medlem
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om LesPaul68

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 26. okt. 1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Sarpsborg
 • Interesser
  Musikk, fjell&fiske, motorsport
 1. Hvordan låter den når røra koker da?
 2. Problemet med Squier er at de er billige! Det gir ingen kred å eie en. I mine kretser så gir det kred å ha en gitar som låter fett. Uavhengig av hva den heter!
 3. Windows Mediaplayer er gull verdt, for der kan man redusere tempoet på avspillingen UTEN å forandre dur!! Jeg bruker det hver gang jeg øver.
 4. Jeg er enig i at Ibanez pakka er den mest hensiktsmessige i dette tilfelle. Men du skriver at "...........,men jeg tviler på at den er dårligere enn en Squier." Glem Ibanez nå. Poenget med dette inlegget er ikke å sette Ibanez opp mot Squier. Den kampen taper Squier lett når man beveger seg oppover i pris. Men kun på elektronikk. Spørsmålet mitt er: Hva er det som gjør Squier til en så utrolig dårlig gitar? En periode på -70 tallet så var kvaliteten på Fender så dårlig at mange gitarister byttet den ut med en Squier isteden! Adrian Smith i Iron Maiden var en av de. Terje Rypdal en annen. Han bruker Squier'n ofte selv i dag. Jeg er strat mann på min hals og jeg har prøvd MANGE gitarer av strat type. Jeg har eid grisedyre signaturmodeller og et utall strater av USA, Japan og Mexico type fra Fender og sikkert 20 andre merker. Den gitaren jeg bruker desidert mest i dag, er en 2003 mod Squier standard strat! Den har Ask kropp(som orginalen), som er frest ut av en identisk maskin som den som freser kroppene på signaturmodellene til Fender Custom shop. Den eneste forskjellen på halsen på Squier'n kontra Fender STANDARD er navnet på headstock'en. Tremoloen er klin lik Fenders floating. Den er rett og slett deilig å spille på! Og ved direkte sammenligning så mente 11 av 14 mennesker tilstede at min gitar låt bedre enn high-end signaturmodellen til Clapton. Nå skal det sies at jeg har byttet ut de originale pick upene med Fender Vintage Noiseless og montert TBX, mid range booster på den. og byttet plast nut'en med en i bein. Samt fått den justert og satt opp hos en proff gitardoktor(Øivin Fjeld) Men ellers så er treverk og allt annet "rett fra boksen". Så min påstand blir at: Dersom man er litt våken, så kan man få seg en svært god gitar dersom man kjøper en Squier, og er villig til å ta utgiften med å bytte elektronikk!!
 5. Kunne du fortalt litt mer detaljert om den space echoen eller? Hvordan er det i forhold til å tappe tempoet med denne? Er det noe footswitch mulighet? Space ecko'n er en fantastisk sak! Den har en varme i lyden som alt annet enn andre båndekkoer bare kan se langt etter. Men reverben kunne vært bedre, så den bruker jeg ikke. Men som delay så er den helt thuper!! Jeg er stor tilhenger av det praktiske ved tap-tempo, men det er en finesse som desverre ikke finnes på denne. Det er en umulighet å få det til fordi ekkotiden endres ved å trinnløst regulere hastigheten på båndet. Dessuten så kan det at delayen ikke er 100% i time være med på å farge hele lydbildet på en kul måte. Ellers så er det justering for intensitet(altså antall ekko) og tone. Fotbryter til å slå ekko av og på. Det er 4 forskjellige delayer på den. Forøvrig så er min en av de første maskiner av denne typen som kom til Norge. Den ble kjøpt av min far hos Stordahl musikk i Moss i -75 og den er 100% strøken! Problemet med brukte båndekkoer er ofte at de drar ujevnt. Og det er ikke noe videre vakkert å høre på! Og dersom noen i det hele tatt tenker på å spørre om å få kjøpe den, så kan du ta den summen du ser for deg at jeg skal ha - og doble den! DA kan du spørre
 6. Du hadde ikke fått sparken fordi du gjorde jobben din Himmelen finnes!!
 7. At en dvd med Europe er det nærmeste man kommer en våt drøm.........? Snakk for deg sjæl! Er nok et PAR ting som står foran det på lista mi ihvertfall!!
 8. Alt var så mye greiere da vi spillte på Vic20 og Commodore64 Ved hjelp av kassettspiller! Vi fikk tak i hefter med programmer, og satte igang å punche i DOS! Trur jeg holder meg til gitar'n og Hendrix jeg
 9. Og oppsøker lege. Og så slutter du å spille så fort at du må "knyte" underarmen for å henge med.
 10. LesPaul68

  Bergen?

  Utrolig hva dem finner på i den alder'n!! Slapp av. Håret kommer av seg selv
 11. Jeg har en Space Echo(Se avatar) Den boksen som etter min mening låter nærmest båndekko'n er Digitech DigiDelay(den blanke X-boksen) på tape sim.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.