Web Analytics
Jump to content

FUZ


PL3ktEr
 Share

Recommended Posts

Ofte veldig vanskelig å få fuzz og distortion bokser til å låte bra.. For å få det til, burde du ha en ganske god amp.. Fuzz/dist boks rett i PA er sjeldent noen god løsning.. Hvis du ikke har masse andre bokser da..

Link to comment
Share on other sites

Hva slags fuz burde jeg ha?

(er ikke ute etter den beste som finns) Jeg spiller ikke hard metall, men litt roligere. Er ute etter en som koster maks 1000kr.

Er det noen nettbutikker som er bra???

Hvordan fuzz du _burde_ ha, er fuzz du liker selv. Prøv og hør forskjellige ting og finn ut hva du liker. Det er ikke noe fasitsvar på hva du burde ha ;)

Link to comment
Share on other sites

skarru ha føss, tar du et barberblad og skjerer hull i membranen på ampen din. Ellers har du jo slike pedaler som Boss SD-1, BJF Baby Blue-OD(litt dyr kanskje). Skal dub ha sånn soft greier er vel en OD pedal noe å satse på, Distortionpedaler har du jo en del av, men DS-1-en slår vel det meste både i pris og lyd...

Link to comment
Share on other sites

Ibanez Tone-Lok Pedaler er meget undervurderte... Dra til en musikk-forretning, prøv, og kjøp den du vil ha! ;)

Selv har jeg både DS7 Distortion (vanlig "snill" distortion) og SM7 SmashBox (sinnsykt rå metal lyd!).

De har også en pedal som heter FZ7 Fuzz, eller noe sånt, men vet ikke helt om det var det du du var ute etter?

Iallefall: Prøv pedalen før du kjøper! ;)

Link to comment
Share on other sites

hadde du hatt litt mer penger å bruke (ca 1500 hvis jeg husker rett)ville jeg anbefalt tech21 sansamp gt2. Du kan jo se om du får tak i en brukt, men jeg har ikke sett det hittil her i landet.

Godt mulig DS-1 er tingen for deg, men jeg har faktisk glemt hvordan den hørtes ut.

Det lureste for deg er nok å gå til en gitarbutikk og be dem hjelpe deg.

Link to comment
Share on other sites

skarru ha føss, tar du et barberblad og skjerer hull i membranen på ampen din...

Litt morsomt. På 60-tallet så fantes det faktisk noen eksperter som hadde som spesialområde å skjære i membranet for å få bra fuzz. Store band som skulle ha vreng bestilte hjelp av disse karene, og da kom de flyvende med knivene sine.

Mye rar kunnskap ute og vanker gitt. Hva gjør disse karene nå?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.