Web Analytics
Jump to content

copyfender

Medlem
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

About copyfender

copyfender's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. ehe.... :oops: jeg var litt sånn branselig og skrev at jeg hadde 15 gitarer men det skal jeg ikke mer lover...... Men jeg skal ikke ha forsterker fordi det er mye mye dyrere og dårligere.....har dere noe anbefalinger på mixer + forsterker ????
 2. Jeg vil ha en mixepult fordi jeg vill ha flere enn 2 utganger og jeg vil kunne koble til mic.
 3. Jeg vil bytte fra min lille pevey forsterker til mixepult og bygge mine egene høytalere, men jeg har ikke anelse på hvor mye dette vil koste meg. Jeg har hørt at jeg trenger en mixepult+forsterker???+høytalere, jeg har sett på sånne små mixe pulter til ca.1500kr men hva gjør den forsterkeren til 1900kr, er det der jeg kobler til høytalerene??? ( TAKKER MEGET FOR FOLK SOM HJELPER)
 4. er det noen som har noe erfaring med dette????kanskje en side der det står hvordan???
 5. Tenkte meg at jeg kunne få 1000kr for squieren.men jeg må vel gå litt ned, ikke sant?
 6. Hvor mye får jeg for min 3 år gamlefender squier (den har noen hakk gjennom lakken)? De som ikke har peiling trenger ikke svare! Vurderer å selge min Peavey forsterker (158 tror jeg)(uten rom klang), hvor mye kan jeg få for den?
 7. LIGNER SYYYYYKT PÅ EPIPHONE BLACK BEUTY COSTUM
 8. Guitar pro er ikke bra da!!! (har prøvd det!!)
 9. Nå skal jeg snart legge ut en link til siden min der jeg har noen av gitarene mine (resten er i OSLO)........Jeg holder på med og ta bilder nå!!!
 10. OK, holdt på med litt testing i dag av gibson og epiphone... Hørte at ginson var litt bedre i lyden(mer soft) Ja det er noe med og eie en ekte gibson... Men når jeg har sagt at black beuty er en bedre gitar mente jeg utsende! Men Gibson er faktisk bedre kvalitet på lyde, det hørte jeg
 11. Ok nå tåler jeg ikke mer, jeg er 25år sp ikke gidd!!!! Du kan gått få et bilde med giarene mine på!!!
 12. Vi andre????????????????? Det er 3stykk som synest det ja JEG aksepterer dere men dere aksepterer ikke meg som dere sier...( DETTE ER FOR DUMT) ikke sant dere begynnte SYND DET!!!
 13. Gibson er en dårlig gitar....jeg har 5 gibson gitarer og har funnet ut at epiphone er mye bedre
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.