Web Analytics
Jump to content

Stian

Medlem
 • Posts

  331
 • Joined

 • Last visited

About Stian

Contact Methods

 • Website URL
  http://stianherdal.foto.no

Profile Information

 • Location
  Kristiansand Rock City

Stian's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. jeg er sessiongitarist inntil videre! Får se hva som skjer med tiden, ingenting stress! De som skal på By:Larm må sjekke oss ut! Blir gøy! Trenger noen som kan være med å lage litt stemning! www.davyjoneslocker.net Sjekk også ut om DJL spiller et sted nær deg!
 2. Hei alle sammen! Kult med ny design! Stem DAVY JONES` LOCKER til Djuiceprisen under årets By:Larm! Det er farlig enkelt: følg linken og trykk på STEM på samme linje som det står Davy Jones` Locker! http://www.bylarm.no/mp3catalog.php Eller send en SMS til 2244 hvor det står: Artist 58 Supert hvis hver og en gjør dette!
 3. Tenkte jeg skulle legge ut et par av mine gitarer! Kom gjerne med kommentarer! Øverst ser du: Vinrød Gibson Les Paul Standard 1990 Neders ser du: Larrivèe L-01 Peace
 4. Finfin gitar det! Ble litt mer opptatt av den badeskoen som lå rett med kassa.. selger du den?
 5. Når en har dyre gitarer er det enkle hensyn man kan ta for at treverk osv kan holde lenger. Om dette er snobbete eller ikke driter jeg i. Idiotisk å la det være uansett. Morph og Obnoxious er jo tydeligvis av den typen metalheads som sparer hår og aldri vasker det, svarte 501 bukser, innsvetta metal t-skjorte og innbilte gitarkunnskaper. Leve Snobbmobben!
 6. Sånn der blir jo bare for dumt! hehe.. hadde ikke sagt nei takk, men hva i huleste skal han med det der? Må jo ha et kjedelig liv, og en forbaska boleklump av en roadie! Så har han bare èn akustisk! Stakkaren har ikke sett verdien i livet! *love my Larrivèe*
 7. Digital gitar er som å kjøre EL-bil. Kult, men aldri (!) det samme.
 8. Tekrø er en flink kar han, men når han har spilt det samme maset i godt over tyve år, skulle det bare mangle.. Har sett meg litt lei av folk som ikke tør å se framover, men kjaser om det gamle dag inn og dag ut. Er jo som sterkt konservative som tror 50-tallets politikk hadde passa i dagens samfunn.. Viken er en sommerskole som visstnok skal være veldig bra! Har dessverre ikke noe mer info om den.. sikkert noen her på forumet som har. Love
 9. Tror vår venn Morph må ta seg en tur til speilet og innse at han er et skoleeksempel på hvordan elever ved shoppinglinja i strømstad ser ut! makan til harry uttalelser er det lenge siden jeg har lest.. ta deg ei pille kamerat!
 10. Ho jenta der var jo helt tragisk! Men man må jo huske på at det er forskjellige klasser på Berklee.. Det finnes jo rookieklasser og flinkisklasser.. Men at Vai ga henne stipend er jo til å grine av! Snakker om å ligge seg til toppen!
 11. Kunne drept for å få den sangen gitaren spilte rett inn i stua hver dag! For noe jazzopplegg altså..
 12. Kjøp Larrivèe fremfor martin! Du får myyye mer for pengan!
 13. Kult spilt! Absolutt! Du vet hva du gjør, og det beviser du her. Tonevalget er kanskje ikke av det friskeste (ikke det at jeg er noe bedre..). Blir fort ensidig og kjedelig. Mister lytteinteressen etter to sekund, men teknikkøret er med hele tida.. merkelig nok for å leite etter feil, men som en sa tidligere, når folk er flinke lytter man mye etter feil i teknikken.. Veldig teit egentlig.. jaja.. Stå på videre! Jobb med vibratoen. ikke bend tonene oppover så mye som du gjør (min smak da..) kult av og til, men du gjør det hver gang du bender og da blir det litt for.. ja.. you know. Stå på kamerat!
 14. (har ikke sett videoen enda.. 56k modem! :-P) Men sånn generelt om speedfreaks: Hvorfor føler jeg sånne folk oser av gammel røyk, har slitt og fett langt hår og lukter svette i de trange skaibuksene sine? og på toppen av det heile ALLTID skal gå i bar overkropp!! Klemz :-P
 15. Nyydelig gitar! Velkommen blant gutta! Å si at det eneste som skiller en studio fra en standard er listene, er vel å ta vel hardt i men.. FIN var den!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.