Web Analytics
Jump to content

Gibson SG


Lefsa

Recommended Posts

Hvilken SG mener folket er kulsert/best/særest/konge???

Personlig sytnes jeg SG classic med p90 er sjef. Noen som har erfaringer med SG special faded i forhold til f.eks 61' eller STD? Mange skal ha det til at denne er så fryktelig mye dårligere, har faktsk aldri testet den selv, men hadde vært moro å høre en OBJEKTIV mening om denne saken. Vurderer å kjøpe meg en 61. Er denne verdt mellomlegget fra SG STD? Fargen blir da selvfølgelig cherry, selv om jeg faktisk syntes de svarte SG'ene alltid har vært tøffest B)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 32
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Har ikke testa sg special, men når det gjelder standard / 61 debatten, så må du gå for den du liker best.

(DOH!)

personlig synes jeg bridge pup'en i 61'n er sheriff, mens std høres bedre ut på neck'en.

min 61 har en helt syk mikrofonisk effekt i neck pup'en, så det høres litt spesielt ut.

synes at den lille plekterplata på 61'n er den kuleste og.

skulle gjerne hatt en svart en med p90'er også da, ved siden av 61'n m buckere;)

Link to comment
Share on other sites

har vært en tråd på dette, men her er mitt forslag :

Gibson SG Angus Young Signature 33701.jpg

Mitt forslag. Har bestilt meg angus young signaturen fra USA + en les paul classic, så verden kommer ikke til å se meg på en stund.. :D Skal gi en oppdatering når jeg får den i posten... Som skulle være vært øyeblikkk....

Edited by Chocolate-Overdose
Link to comment
Share on other sites

Han jeg kjøpte forsterkeren min av hadde en jævlig rå gammal SG stående i stuen sin.

Det var en mørbanket SG i Worn Brown som, så vidt jeg kan huske, kun hadde en humbucker i broposisjon.

Har aldri sett en lik SG, og jeg har jææævlig lyst på den.

sg junior eller noe sånt?

www.everythingsg.com har et galleri over de fleste typene som har vært;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.