Web Analytics
Jump to content

Racer X


Roar
 Share

Recommended Posts

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

har noen sett live opptakene med Paul Gilbert og Bruce Bouillet når de spiller på en gitar.. Paul var venstrehanda, og Bruce var Høyre/pickinghanda... tror det var slik, men kan har vært omvendt :)

Jeg er Racer X fanatiker :oops: :lol:

mange videoer på hjemme siden deres...platene er som sagt litt vanskelig å finne i norge :-

Link to comment
Share on other sites

Ikke mange som hadde særlig mer puddelhår enn Mr. Gilbert på slutten av 80-tallet. Uttrykket kommer (bombe) fra musikernes frisyre, så det faktum at andre med samme type hår tidligere spilte snillere musikk definerer ikke nødvendigvis musikken til noe annet. Det er puddel for meg, og mange av Racer X låtene kan sidestilles med Nitro, dog med litt mer kvalitet på tekst og musikere... :D

Men uansett. De aller fleste platebutikkene burde klare å skaffe noen CD'er med Racer X. Tror kanskje Morty Black er ditt beste valg i Trondheim - hvis han fortsatt holder koken.

Link to comment
Share on other sites

Der andelen jenter i fanskaren var større enn 10%, så var det puddelrock, om jeg husker regelen jeg nettopp fant på korrekt. Ergo, så var Mr Big puddelrock, mens Racer X ikke var det.

Mer seriøst, så mener jeg at man pleide å operere med et skille der man hadde metal og hard rock på den ene siden, gjerne da med et spekter fra Maiden, Judas Priest, Ozzy på den ene enden, og Slayer, Metallica, Megadeth og Celtic Frost på den andre enden (selv om disse seff ikke er like i uttrykket), og puddelrock, som var slikt som Europe, Poison, Bon Jovi, Def Leppard, Cinderella, Whitesnake og Dokken osv.

Klart det er ikke 100% definerbare overganger, da musikksjangre er jo ganske fleksible og ikke-målbare greier, men jeg føler at det er et skille mellom begrepene som gikk på annet enn håret; ett eller annet med totaluttrykket, tematikken osv. Hardrock/metal handlet for eksempel ofte om ting som drap og monstre, mens puddelrock handlet om usunne greier som jenter, festing, moro og slikt.

Sorry for ytterligere avsporing fra tema, men syntes det var en litt morsom begrepsdiskusjon.

Link to comment
Share on other sites

Don't fake it baby

Lay the real thing on me

The church of man love

Is such a holy place to be

Make me baby

Make me know you really care

Make me jump into the air

Vil nesten kalle dette lefling med usunne ting... Hi hi... :D Spesielt med det tonefallet som av og til benyttes... :D

På den andre siden har de mange leflinger med mye rart... Godzilla også, så da er de kanskje en flott kombinasjon som gjør at mange flere enn bare hardrock/heavy metal eller pudlene liker musikken... :) Jeg er mer puddel enn HM, kanskje derfor jeg ser det som puddel...

Link to comment
Share on other sites

Don't fake it baby

Lay the real thing on me

The church of man love

Is such a holy place to be

Make me baby

Make me know you really care

Make me jump into the air

.

David Bowie-låt det der.

Jepp! Og de er laaangt fra de første til å covre den også! Syns bare det er morsomt at et sånt hår-metall-band viser litt... øh... "cred" ved å hedre (som jeg syns covring som oftest er) storheter i rockehistorien!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.