Web Analytics
Jump to content

Racer X


Roar

Recommended Posts

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

har noen sett live opptakene med Paul Gilbert og Bruce Bouillet når de spiller på en gitar.. Paul var venstrehanda, og Bruce var Høyre/pickinghanda... tror det var slik, men kan har vært omvendt :)

Jeg er Racer X fanatiker :oops: :lol:

mange videoer på hjemme siden deres...platene er som sagt litt vanskelig å finne i norge :-

Link to comment
Share on other sites

Ikke mange som hadde særlig mer puddelhår enn Mr. Gilbert på slutten av 80-tallet. Uttrykket kommer (bombe) fra musikernes frisyre, så det faktum at andre med samme type hår tidligere spilte snillere musikk definerer ikke nødvendigvis musikken til noe annet. Det er puddel for meg, og mange av Racer X låtene kan sidestilles med Nitro, dog med litt mer kvalitet på tekst og musikere... :D

Men uansett. De aller fleste platebutikkene burde klare å skaffe noen CD'er med Racer X. Tror kanskje Morty Black er ditt beste valg i Trondheim - hvis han fortsatt holder koken.

Link to comment
Share on other sites

Der andelen jenter i fanskaren var større enn 10%, så var det puddelrock, om jeg husker regelen jeg nettopp fant på korrekt. Ergo, så var Mr Big puddelrock, mens Racer X ikke var det.

Mer seriøst, så mener jeg at man pleide å operere med et skille der man hadde metal og hard rock på den ene siden, gjerne da med et spekter fra Maiden, Judas Priest, Ozzy på den ene enden, og Slayer, Metallica, Megadeth og Celtic Frost på den andre enden (selv om disse seff ikke er like i uttrykket), og puddelrock, som var slikt som Europe, Poison, Bon Jovi, Def Leppard, Cinderella, Whitesnake og Dokken osv.

Klart det er ikke 100% definerbare overganger, da musikksjangre er jo ganske fleksible og ikke-målbare greier, men jeg føler at det er et skille mellom begrepene som gikk på annet enn håret; ett eller annet med totaluttrykket, tematikken osv. Hardrock/metal handlet for eksempel ofte om ting som drap og monstre, mens puddelrock handlet om usunne greier som jenter, festing, moro og slikt.

Sorry for ytterligere avsporing fra tema, men syntes det var en litt morsom begrepsdiskusjon.

Link to comment
Share on other sites

Don't fake it baby

Lay the real thing on me

The church of man love

Is such a holy place to be

Make me baby

Make me know you really care

Make me jump into the air

Vil nesten kalle dette lefling med usunne ting... Hi hi... :D Spesielt med det tonefallet som av og til benyttes... :D

På den andre siden har de mange leflinger med mye rart... Godzilla også, så da er de kanskje en flott kombinasjon som gjør at mange flere enn bare hardrock/heavy metal eller pudlene liker musikken... :) Jeg er mer puddel enn HM, kanskje derfor jeg ser det som puddel...

Link to comment
Share on other sites

Don't fake it baby

Lay the real thing on me

The church of man love

Is such a holy place to be

Make me baby

Make me know you really care

Make me jump into the air

.

David Bowie-låt det der.

Jepp! Og de er laaangt fra de første til å covre den også! Syns bare det er morsomt at et sånt hår-metall-band viser litt... øh... "cred" ved å hedre (som jeg syns covring som oftest er) storheter i rockehistorien!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.