Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hjelp til verdivurdering Fender Jaguar gitar


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen.

Håper det er noen her inne som har god peiling på Fender gitarer. Jeg ønsker å vite hva denne gitaren ca. er verdt i dag brukt. Kjøpte den på finn.no for ca 6 år siden, men brydde meg selvsagt ikke noe om dokumentasjon osv den gang da. En bekjent av meg tipset meg om at denne gitaren kunne være mye mer verdt enn de skarve 5000 kr jeg betalte for gitaren den gang. Beklager at jeg måtte svare mitt eget innlegg med flere bilder - dette forumet akksepterer maks 2Mb filstørrelse pr. innlegg.....

Har ikke noe originalt tilleggsutstyr, kun det bildene viser.

Setter stor pris på tips! Bare å etterspørre flere bilder dersom det er noe som er uklart eller mangler.

IMG_4750-min.jpg

IMG_4751-min.jpg

Endret av tuppern
Lenke til innlegg
Del på andre sider
7 minutes ago, tuppern said:

@NaigewronJa typisk at det var akkurat dett bildet som ikke ble lastet opp :) Her kommer bilde. Serienummer = MZ8284967

IMG_4754-min.jpg

Er vel etter alt å dømme en Fender Jaguar Standard da, vil jeg tro. Serienummeret sier 2008 eller 2009.

Jeg kjenner ikke til priser på Jaguar spesifikt, men Telecastere og Stratocastere fra den serien pleier vel å gå for mellom 3000 og 4500 på Finn nå til dags.

 

Edit: Kan også være en Classic Player Special. Aner ikke om de er verdt mer enn Standard, men det er ikke umulig.

Endret av Naigewron
Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 minute ago, tuppern said:

@Naigewron Takk for svar! Jeg fant også et "fender forum" nå som backer din antagelse: https://support.fender.com/hc/en-us/articles/214343763-How-can-I-find-out-when-my-Mexican-made-instrument-was-manufactured-

Da kan jeg nok trygt si at dette instrumentet ikke gjør meg til noen millionær...

Millionær blir du nok ikke, men vet ikke om du så edit'en min over:

Det kan også være en Classic Player Special. Aner ikke om de er verdt mer enn Standard, men det er ikke umulig. 

Du får eventuelt researche litt om det er mulig å identifisere eksakt modell mellom de to, og om det er noen markant forskjell i utstyrsnivå.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Classic Player. Gjenkjennelig på tune-o-nativ bridge og ikke den standard offset-bridgen. Videre er tremoloen flyttet nærmere bridgen enn hva som er vanlig på «vanlige» Jaguarer/Jazzmastere. Halsen er også forskjellig da CP fikk 9,5» radius og medium jumbo bånd og ikke 7,25» og små vintage type bånd. Pickupene er også hottere enn vanlige jaguar-pickups mener jeg. For mannen i gata en mer spillbar Jaguar, men helligbrøde for de som skal ha ting vintage-korrekt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, Truckstop Chuckie skrev:

Classic Player. Gjenkjennelig på tune-o-nativ bridge og ikke den standard offset-bridgen. For mannen i gata en mer spillbar Jaguar, men helligbrøde for de som skal ha ting vintage-korrekt.

Det er vel delte meninger om Tune-O-Matic fungerer spesielt godt med offset-vibrato, det blir mer friksjon og følgelig mer trøbbel med stemming, dessuten er radius feil (12" mot Fender CP-halsens 9,5"). Men ellers er det helt riktig at Jaguar (og Jazzmaster) Classic Player er offset-gitarer for folk som egentlig ikke vil ha offset-gitarenes særheter, det vil si nesten alle som har offset-gitarer.

Endret av Arkadian
 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Fender1
   Hei! Lurer på hvor mye denne kan være verd. Søkte på serienummeret og er produsert i Mexico 98-99. Svært lite brukt og stått til pynt nesten hele sitt liv og heller ikke vært vedlikeholdt. Vært noen klistremerker på den som jeg nå har tatt av men d vises såvidt at de har vært der (på kroppen og et langt oppover halsen). Vises best på det hvite partiet at d har vært klistremerke der som har farget av. Burde jeg prøve å shine den opp skikkelig eller bare selge som den er? Kun noen få skjønnhetsmerker i lakken ellers. Vil selge med fender bagen. Heter den noe mer enn Fender Stratocaster? Hva står NM for i serienr? Tusen takk for evnt svar
  • Av Svein1982
   Heisann. Ny her. Jeg har kommet over en Maestro doubleneck el gitar på en Facebook side for gitarutstyr. Selger skal ha 6.500kr for den da den angivelig kostet 7.000kr ny for 3 år siden. Jeg finner ikke de gitarene på norske nettsider, men på amerikanske sider går de for rundt 4.500kr før avgifter ved import. Noen som kan svare meg på om dette er en god pris eller ei? 
   Jeg har såpass lite behov for ek 12-strengs elektrisk gitar at det å betale overpris for en doubleneck er lite ønskelig. Har alltid ønsket meg en doubleneck og vet jeg kommer til å bruke den mer aktivt om dere mener den er verd prisen. 
  • Av -"//33
   Jeg har en Rick Hanes 323 akustisk gitar som jeg ikke finner noe særlig info om. Leter etter litt bakgrunnshistorie og pris. Noen som kan noe om denne? 
 • Siste aktive tråder

  • Det var denne som ikke hadde fått noen refret tidligere?
  • #1. Jeg husker at småspising i timen var forbudt, da jeg gikk på skolen (noen år siden da). Og jeg begynner å skjønne mer og mer hvorfor. Og hva skal du gjøre i pausen da?
  • Hadde en prs singlecut junior-klone. Men ønsker meg en dc. Håper det snart dukker opp en billig 2015 igjen 🤪
  • Dagens gitar fikk nye bånd, shim på oversadel og litt småfiks denne uken. Er noe så herlig basic med en Junior. Latterlig bra sak.
  • Heldigvis aldri vært i noen band hvor husregler har vært nødvendige.   1. Tilgrising går jo ut over eieren av instrumentet, så det får da være greit 2. Øving i ukedager kombinert med 8-15:30-jobber løser dette problemet. Blir det øl er det som regel bare 1-2.  3. Å diskutere planer og konserter er jo bare topp, det er jo bra at man drømmer sammen. Øving på skalaer og slikt er plagsomt, men hvem gidder egentlig det i pausene..? 4. Nei, men da må man jo starte på nytt, og det er plagsomt for de som startet for tidlig også.  5. Det kommer an på. Om vi øver gjennom et konsertsett skal det aldri stoppe, men om man øver inn en enkeltsang er det absolutt innafor.  6. Nei. Husregler i et band burde strengt tatt ikke være nødvendig.  7. Nei. Må være lov å sjekke mobilen i pausen. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.