Web Analytics
Jump to content

The Crazy J- guitar playing machine


Petrucci
 Share

Recommended Posts

Dette måtte jo bare skje..

http://www.me.gatech.edu/mechatronics_lab/...roup3/photo.htm

http://www.me.gatech.edu/mechatronics_lab/...roup3/sound.htm

Betyr dette slutten for oss gitarister ? Neppe. De lydklippene låter jo helt jævlig.

Men om 20/30/40 år sitter nok roboter å spiller ræva av de fleste av oss med sin sjelløse programerte musikk. :(

Link to comment
Share on other sites

Bare meg som finner det fascinerende men samtidig bedrøvende at noen gidder å dedikere såpass mange timer av sine liv for å finne på noe som er helt idiotisk? :| Stoppet dem noengang under prosjektet og tenkte: hm, kanskje det faktisk ikke er så utrolig mange som har bruk for et monster av en maskin som kan programmeres til å spille gitar?

... Guitarpro er da langt mere praktisk ^^

Link to comment
Share on other sites

Geez - masse følelser i spillet dens.

:mrgreen:

Dette er noe for alle popartister som lager musikken sin på data. Spiller en takt på trommer, tar det opp på data og looper den om og om igjen. osv.

Tror heller ikke denne maskinen blir en suksess. Kult, men den kommer aldri til å slå et menneske :wink:

Link to comment
Share on other sites

Det er langt ifra umulig at en robot kan spille med like mye 'innlevelse' som et menneske. Det er bare snakk om de rette rytmiske, volummessige og vibratomessige parametre, pluss litt randomization for en 'menneskelig' effekt. Med avansert nok teknologi, ville ingen av oss kunne merke noen forskjell.

Det blir derimot idiotisk å se på slike duppeditter som noen trussel. Det er ingen mangel på dyktige gitarister, og ingen kommer til å gidde å hoste opp pengene som skal til for å utvikle noe slikt til den grad at det faktisk blir brukbart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.