Web Analytics
Jump to content

Petrucci

Medlem
 • Posts

  296
 • Joined

 • Last visited

About Petrucci

Profile Information

 • Location
  Planet Earth

Petrucci's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. GASen har tatt meg med storm, og har i løpet av dette året klart å svi av rundt 40000,-
 2. Herlich!!! Som med alt annet Dream Theater gir ut nekter jeg plent å høre så mye som en liten snutt før jeg sitter med skiva i henda. Liker det best på den måten da opplevelsen blir desto større. Uansett, høres lovende ut det du sier. LaBrie har slitt voldsomt med stemmen etter Awake turnen da han var nær ved å ødelegge stemmen. Godt å høre at han er tilbake til gamle takter.
 3. Sitter her og chillern i solsteika med laptoppen på fanget og drikker en iskald Carlsberg mens lytter til denne. Må si det ga mersmak.
 4. Denne uka har jeg klart å svi av 14000,- etter at jeg i dag gikk til innkjøp av en Mesa Boogie TriAxis preamp. Men det stopper ikke der. Må ha en multieffekt i rackformat, og ser G-Major er populær blandt folket. Er denne noe å satse på, eller finnes det bedre alternativer til omtrent samme prisen?
 5. Takker og bukker! Jepp! Smaken er som baken... Må si for min del at overgangen fra Fender Stratocaster føltes litt rar i begynnelsen, men det tok ikke lang tid før dette ble min gitar numbero uno. Halsen er akuratt sånn jeg vil ha den. Rask og lettspilt. Fremgangen har vært enorm de siste ukene.
 6. Denne gang av det riktige merket. Ibanez RG1550 Prestige Limited Edition. Hadde i utgangspunktet planer om å spare opp til en MMJP, men da jeg kom over denne skjønnheten kunne jeg ikke takke nei. Av mangel på digitalkamera får disse bildene tatt av selger duge enn så lenge.
 7. Tøft! Så en japse fremføre denne langt bedre på nett, men var ikke så værst dette heller. Kanskje du er så snill at du deler backingtracket med oss?
 8. Hw.no rykende ferske test av eksterne lydkort for musikkproduksjon http://www.hardware.no/tester/lyd/fem_semi...e_lydkort/24639
 9. Petrucci

  GAS!

  Jeg er 5 laken fra å realisere en lang og etterlengtet drøm: EBMM JP - Peizo - Mystic Dream
 10. Med det samme vi er inne på dette teamet. Finnes det noen norske nettbutikker som selger Edge Pro til en rimelig penge? Edit Googla meg fram til denne siden: http://www.mamut.com/controls/shop/shops/5...sp?wwwalias=nmd Dæven steike for noen priser!
 11. Vil nok tro det ja hvis du legger litt penger i det. Har et Yamaha SW1000XG lydkort som jeg betalte 6k for noen år tilbake. Fungerer utmerket!
 12. Jeg har hørt mye bra om F-serien til Mesa Boogie. F-30 og F-50 bør du så absolutt sjekke ut!
 13. Jeg syntes de blir litt for lite tight'e (spesiellt i bunn) og fizzy til tider, I det minste Rectifierne, men det er såklart smak og behag. Men at de i tillegg koster alt for mye i Europa brude være grunn nok til å velge noe annet Vel, Trem-O-verb må sies å være et unntak her. Makan til allsidig forsterker skal man lete lenge etter. Besitter en selv og er storfornøyd! Btw - Din Engl gir meg vann i munn.
 14. Greit nok at du henger ut av døra mi, som, ja vist, den knirker. Det kan jeg leve med. MEN at den er tørr og slitt!? Nei, nå får du skjerpe deg gammer,n! Døra mi er neigu ikke tørr og slitt, da den har nye hengsler av yppertste slag. Nok om det. Når det gjelder din Pod. Her kan det høres ut som du har fått et deffekt produkt. Slik du forklarer det er dette en knirking det ikke er til å leve med. Er desverre ikke mye oss andre kan få gjort med dette. En mulighet er å ta saken i egene hender og smøre på gris(som pitmarinen foreslår), men dette frarådes på det sterkeste da garantien mest sannsynelig ryker. Forstår at dette irriterer rævskiten ut av deg, så da fåreslår jeg at det beste for ditt vedkommende er å rive med deg poden samt den bleikfeite ræva di og kreve å få ny, eller en reperasjon på stedet. Edit Mvh Petter
 15. Jess, T-verb (combo?) it is. Besitter denne ampen selv, og må si det er en mye mer allsidig amp enn forventet. Er ingen problem å skru alt fra Maiden, Ac/Dc til Tool og Dream Theater på den. Den har gått ut av produksjon, så da må man ut på bruktmarkedet å lete.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.