Web Analytics
Jump to content

s0und

Medlem
 • Posts

  687
 • Joined

 • Last visited

About s0und

s0und's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Satt og lurte på om jeg skulle selge min Amerkianske Wolfgang Special tidligere i dag.
 2. Det meste av Van Halen tar jo av for min del! Prong - Another wordly device + mange flere. Banker Pantera ned i støvlene. Yes - Roundabout, (owner of a lonely heart ) Marillion - Incomunicado, Incubus og mange flere Anthrax - Antisocial, Caught in a mosh, Madhouse, Schism Twisted sister - Me and the boys, Leader of the pack, be cruel to you school Sinnsykt mange flere, men orker ikke å skrive mer nå.
 3. Digg amp det der ja. Jeg vil påstå at både laney og peavey er grovt undervurdert. Just nuh har jeg en Peavey Supreme topp med et Laney vinkla kabinett og det låter kule!
 4. Mye av lyden kommer fra fingrene.... hvordan løser man det mon tro?
 5. Hei du. Jeg korer ikke, men ellers høres dette bra ut. Jeg er 29 år... lurer du på noe kan jeg nåes på 41777177 P.s. Geeo, hvis du leser dette kan du ringe meg. Jeg finner ikke tlf til deg noe sted.
 6. Hvor ille kan det være? Om den skulle være forferdelig å spille på, så henger man den bare i gitarstativet med diodene på en gitt skala som referanse. (Dyr måte å lære skalaer på.... i know)
 7. s0und

  Billig og grei bass

  Opp til 4k? Jeg vet at det finnes Warwick Corvetter i den prisklassen. Ville kanskje heller ha tenkt på kvalitet/spillbarhet kontra utseende på det budsjettet? Brukt er nok veien å gå uansett vil jeg tro.
 8. I tilfeldig rekkefølge: Joe Satriani, Summer song The Darkness, i believe in a thing osv... Van Halen, Hot for Teacher, Panama, Amsterdam og mange andre
 9. s0und

  Bassamp

  Og det er også min oppfatning etter å ha prøvespilt BA115 i dag. Mangler mye av "thumpen" som var nevnt i et innlegg tidligere. Nå har jeg tatt en råsjans og bestilt en SWR WorkingPro 2X10C. Da jeg likte lyden i LA15 såpass godt, håper jeg denne leverer noe av det samme Edit: YAY inlegg #900
 10. Dette kommer vel an på hvilket nivå man befinner seg på? Jeg mener jeg begynte med AC/DC nå jeg plukka fram en bass for første gang. Dette gir rytme/finger øvelse i høyeste grad. Han må jo ha verdens kjedeligste jobb han bassisten der
 11. Dette er standard pentatonisk skala (blues). bende fra 12 bånd en heltone opp til 14.
 12. Hei alle sammen. Nå har det seg slik at jeg søker et band. Jeg har hatt spille pause lenge, men har funnet itlbake til gamle takter igjen. Band spilling derimot er det vel 10 år siden sist jeg gjorde. Dette blir ikke et stort problem for meg, men jeg trenger nok litt tid til å bli varm i trøya. Noen som trenger en bassist i oslo området?
 13. s0und

  Bassamp

  Hei Elros Kjøper ikke bare på WATT antallet (vet alt om peak verdier osv.). Derfor var jeg nokså bænkers på min SWR LA15, og ble litt skuffet når jeg guffa opp. Trodde dette var strøm sterke saker jeg? Der tok jeg ihvertfall helt feil, den falt tvers igjennom Som sagt så har jeg kikket litt på Ampeg BA115 (Combo med 15" på 220w), men jeg har lest ymse om holdbarheten.
 14. s0und

  Bassamp

  Har et noe "skrint" budsjett desverre da bassen satte meg 12 lapper tilbake. Tenkte kanskje rundt 10 laken? SWR'en er usle 100 watt... Da mener jeg lusne 100W det kjennes ikke i tre gulvet mitt engang. Tilogmed gitar ampen kjenner jeg i gulvet
 15. åndssvakt... la mannen spille! amen! Bare ikke finn på å dra krok med vesntrehånda hans Noe sier meg det er futt i de fingra der!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.