Web Analytics
Jump to content

instruksjonsvideoer


Phoncible

Recommended Posts

post de du syntes er bra, og gjerne hvorfor.

Syntes de fleste jeg har sett dekker for mye av det samme, og blir veldig repetative.

Rock discipline er veldig bra på oppvarming og ren teknikk da, men ønsker tips på gode videoer som ikke handler så mye om teknikk.

Victor Wooten sier også masse bra, på bass-greier generelt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker disse:

Marty Friedman - Melodic Controll(tror det er det den heter), simpelten fordi han dreper mange myter i denne filmen, og jeg fikk et helt nytt syn på hvordan jeg lager soloer etter å ha sett den.

Link to comment
Share on other sites

Jeg samler på slikt, og har sett 60-70 stk. Den beste er desidert Scott Henderson - Melodic Phrasing.

Det er så ufattelig mange instruksjonsvideoer hvor en kjent gitarist gir det en del licks eller øvelser. Scott sin er annerledes (og morsom), og den vil antakeligvis gjøre deg mer musikalsk.

Ross Bolton har en veldig bra video for de som ønsker å studere funk rytme. Han forklarer på en veldig oversiktlig måte.

Paul Gilbert sin Terrifying Guitar Trip er også meget bra. Morsom fyr.

John Petrucci's Rock Disipline kan også anbefales for de som vil ha en video som fokuserer først og fremst på teknikk.

Brett Garsed sin nye skal visst være veldig bra, og da tipper jeg den gamle blir for spesiellt interesserte. Garsed har en veldig unik måte å spille på, i og med at han bruker mye legato og hybrid picking. Han har også et interessant "note choice". Må få fingeren ut og få bestilt den nye. :)

Allan Holdsworth sin video anbefales på det sterkeste. De som aldri har hørt spillinga hans, blir nok noe forvirret etter å ha sett den for første gang.

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker John Abercrombies, fordi han fokuserer mer på frasering og solo-utvikling fremfor teknikk og hvilken skala man kan lime på hvilken akkord.

høres ut som akkurat det jeg er på utkikk etter, skal se om jeg finner tak i den :D

Link to comment
Share on other sites

Selv synes jeg Reb Beach - Cutting Loose er god, sammen med Adrian Belew sin bisarre greie er den et en god "øyeåpner".

Ville kanskje sagt Joe Diori Jazz Guitar, kun for hans "blues"... Må sees, høres, oppleves og prøvespilles til, for de som kan... :D

Link to comment
Share on other sites

Scott Henderson - Melodic Phrasing er veldig veldig bra. Han tar opp solospill på en helt annen måte enn noen andre jeg har sett, og bruker forklaringer som gjør det lett å skjønne og huske. Mannen er jo genial!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Scott Henderson - Melodic Phrasing er veldig veldig bra. Han tar opp solospill på en helt annen måte enn noen andre jeg har sett, og bruker forklaringer som gjør det lett å skjønne og huske. Mannen er jo genial!

Han er jo da lærer på MI da :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.