Web Analytics
Jump to content

Kjøpe brukt elgitar?


thealurcky
 Share

Recommended Posts

Har spilt akustisk gitar en stund, og har lyst til å skaffe meg en elektrisk. Siden jeg kommer til å reise mye de neste årene, og ikke kommer til å ha mulighet til å ta med meg elgitaren, så tenkte jeg å bare kjøpe en brukt en. Har veldig lyst på en Fender strat, men vet ikke helt hvor jeg kan finne det? Noen forslag?

Link to comment
Share on other sites

På 13.5.2018 den 0.17, thealurcky skrev:

Siden jeg kommer til å reise mye de neste årene, og ikke kommer til å ha mulighet til å ta med meg elgitaren, så tenkte jeg å bare kjøpe en brukt en.

Hæ? Hva med å ikke kjøpe elgitar da.

Link to comment
Share on other sites

Se etter en brukt Fender Strat fra Mexico. Mener jeg solgte min for 3k, men ting har blitt litt dyrere. 
Bruk søkeord Fender MIM, Mexico, Maxican. De koster rundt 5500kr ny, en brukt bør koste rundt 3500 eller under (etter min mening..) 

Tenker du å bruke mer enn dette, så er det bare å følge med på hva som dukker opp av amerikanske strats. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.