Web Analytics
Jump to content

RalphDarwin

Recommended Posts

6 timer siden, Pledrik skrev:

Der var den:). Grattis med nydelig gitar! Mye bedre enn noe sveitsisk tannjhul det der:).

Hahaha! Takk! Kommer nok ikke unna disse tannhjulene=)

6 timer siden, Slashaxl skrev:

Meget snasen den ja :) grattis!

Takker og bukker!=)

6 timer siden, strikes skrev:

Fett! Grattis... 

Tusen takk=)

Link to comment
Share on other sites

44 minutter siden, MartheyG skrev:

Min favoritt kombo av topp og farge! Grattis! 

Vet du om det var vintagegitar som solgte denne en gang i tiden? For toppen, er det egentlig en plain topp, men med hint av flammer i?

Det vet jeg ikke, men kan sjekke med selger om han kanskje vet :)

Den er ganske plain med en del birdseye, med en hint av flammer i ja. Har sett på gitaren i 15 minutter totalt, så har ikke fått gått over hele ordentlig enda :)

 

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, RalphDarwin skrev:

Det vet jeg ikke, men kan sjekke med selger om han kanskje vet :)

Den er ganske plain med en del birdseye, med en hint av flammer i ja. Har sett på gitaren i 15 minutter totalt, så har ikke fått gått over hele ordentlig enda :)

 

Husker bare at de hadde en på VG, tror det var R8, med et hint av flammer i en egentlig plain top. Rålekket i mine øyne! 

Edited by MartheyG
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.