Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med Nebelung


Byljer
 Share

Recommended Posts

Heisann

Lurer på om noen her kan dele litt brukererfaringer med Nebelung sine gitarer? Er interessert i erfaringer med alle modelltyper. Kjenner at jeg begynner å få litt GAS for Riffmeister med både P90 og HB, spesielt Tobacco Burst utgaven. Deja Vu frister også, mye pga den "rare" men spennende kroppsformen. Kort sagt, er de så gode som de ser ut? Hvilken følelse får du når du plukker opp en Nebelung, "kinaepiphone med hardplastlakk", eller føles de litt som dyrere gitarer?

Setter pris på alle tilbakemeldinger/ reviews?

Link to comment
Share on other sites

Jeg fikk låne med en Riffmeister fra første produksjonsserie på en spillejobb, sammen med en Gibson Les Paul Studio, fordi jeg trengte en humbuckergitar på noen få låter. (Ville egentlig ha LP'n fordi det var et "trygt" valg, hadde aldri hørt om Nebelung før, men fikk beskjed om å ta med begge)
Endte opp med å spille på Riffmeisteren omtrent hele kvelden. Digg å spille på, og låt konge. LP Studioen føltes som en kina-epi i forhold.

Har vel ellers også bare hørt lovord om Nebelung, og GAS'er vanvittig på en med P90 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mulig eg har spurt om det før, men @Duckling , hugsar du korleis halsprofilen var i forhold til Studioen? Eg har fryktelig lyst på ein Riffmeister med P90, men har ikkje heilt turt å slå til enda. Synest LP studio har litt for feit hals, men har hatt fleire Studioer, så hvis du erindrer ett eller annet sammenligningsgrunnlag mellom Studio og Riffmeister så er eg takksam :) 

Link to comment
Share on other sites

Min riffmeister har tynnere hals enn alle studioene jeg har hatt. Og det er vel det eneste som plager meg litt med den å, men bare litt. Jeg liker tykkere halser. Bortsett fra det så er den knall. Låter råtøft de P90-ene! Men jeg tror den ryker på Finn den dagen jeg får tak i en Gibson med P90. 

Link to comment
Share on other sites

@McJosteinSkal ikke uttale meg om profiler, radius og slikt, men halsen var tynnere på Riffmeisteren. Det har vel muligens vært noe variasjon i halsprofil på ulike modeller/årganger av studio? Denne jeg lånte sammen med Riffmeisteren var veldig feit (og i tillegg hvitlakkert og sticky, så den ble veldig tungspilt), men hadde tidligere en LP Studio Faded som jeg er overbevist om at må ha hatt merkbart tynnere hals enn den jeg lånte, for den husker jeg som meget god. Hvordan den evt var i forhold til Riffmeisterhalsen skal jeg ikke uttale meg om, for det er noen år siden jeg spilte på Riffmeisteren nå, og tilsvarende mange år tidligere som jeg hadde Faded'en, men jeg tror vel at Riffmeister kan funke bra for deg om du synes Studioen er litt for feit.

Det skal sies at jeg er veldig lite kravstor på hals, Så lenge den ikke er syltynn, og ikke altfor feit, så klarer jeg å tilpasse meg det meste, men liker meg bedre i den tykkere enden av skalaen enn den tynne stort sett, og jeg husker jeg ble overrasket over hvor fantastisk godt Riffmeister-halsen lå i hånda mi.

Dette ble antakeligvis ny rekord i hvor mange ganger man kan skrive "Riffmeister" i samme innlegg, men håper du hvertfall ble litt klokere om ikke annet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.