Web Analytics
Jump to content

Breadcaster 2 - prosjekt


Recommended Posts

Dette er et gammelt prosjekt som jeg fortsetter med men jeg fant ikke den gamle tråden så jeg fortsetter her. Nå er det 30 grader ute i sola og 22grader i skyggen så nå er det klart for lakkering. Sølv blir fargen. Første lag nå. Jeg skal frese ut for to Tele Deluxe humbuckere før jeg lakkerer sølv på oversiden. Jeg tenkte på GFS sine. Den er frest ut for Floyd. Sort plekterbrett og hardware blir kult. 

image.jpeg

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Og jeg fortjener også en medalje fra Kong Willhelm Aleksander i Nederland siden jeg har en så streng kone med hensyn til gitarer, for nå får jeg ikke lov mer på dette prosjektet. Mer syd man kommer, jo sterkere blir temperementet og jeg vil gjerne leve litt til.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Det går på å snekre kropp i hagen med saging og fresing, pussing, lakkering og rot. Ferdigkjøpt body er ok for henne. Det er det rotet det blir og rydde opp etter det og hun blir stresset av snekringen. Hvis jeg kjøper ferdige kropper så er det i orden for henne at jeg bygger gitarer.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.