Web Analytics
Jump to content

isj

Medlem
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

About isj

Recent Profile Visitors

1,208 profile views

isj's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

39

Reputation

 1. Hvor plasserer du den ubrukelige kontrollplaten?
 2. Hvordan funker sånn miniwah? Synes det virker så snålt å ikke få hele foten på pedalen.
 3. Er dabbing hemmeligheten bak tonen?
 4. Forstår ikke hvorfor du ikke bare snur en vanlig AB-pedal på hodet. Det er jo ikke som om den er retningsbestemt. Tror du overtenker dette litt.
 5. Skal pedalen inneholde 1) splitter med utganger 2) AB-inngang til én utgang 3) feed-through-jacker 4) daisychainet strømplugger ?
 6. Nå er vel denne nutten en konverteringsnut fra roller/locking til vanlig, så det ikke er noe på hodeenden av nutten til å holde den igjen. Eller blander jeg med en annen tråd? Det begynner å bli litt frem og tilbake.
 7. Før brødfjøltråden ble stengt svarte du meg at du hadde intendert gitaren etter første og tolvte bånd. Det må være åpen streng og tolvte bånd eller første bånd og trettende bånd. Prøv på nytt, så skal du se at det kanskje blir bedre. Du kan vel også filme tuneren mens du slår an første og trettende bånd, så kan vi komme med videre hjelp? Er klar over at Breadcasteren er en avsporing fra Straten, men å lære seg å sette opp gitarer er vel nyttig for alle prosjektene dine.
 8. Jo lavere verdi på kondensatoren, jo mer diskant i tonen. 0.022mF virker som et vanlig valg på humbuckere, uten at jeg har noen humbuckergitarer selv. Så er det rimelig enkelt å lage en krets som Fender sin greasebucket. I korte trekk drar den av både diskant og bass, så tonen ikke blir så grøtete bare fordi du vil ha av litt topp. Delte meninger om kretsen, men jeg liker det.
 9. Det er ganske utrolig å bruke så mye tid og penger på å diskutere og kjøpe CS-pickups til en gitar du ikke engang gidder å intonere og stemme.
 10. Du er klar over at man skal intonere etter nulte og tolvte, eller første og trettende? Forøvrig stemmer man ikke gitarer etter desibel, bortsett fra at den i bandet som spiller høyest angir kammertone.
 11. Har du faktisk intonert gitaren din etter første og tolvte bånd???
 12. Jeg er enig i at trådene til Rottenikken ofte sporer helt av skinnene. Men i et av de siste tilfellene - min "diskusjon" med Rottenikken om det har noe å si i hva det koster for andre gitarer med samme pickups er det jo faktisk helt goddag mann økseskaft. Også virker det som det er lett å svare lett sarkastisk når gode råd, som om justering ol., blir helt ignorert.
 13. Nå tror jeg faktisk du går inn for ikke å forstå. Dette er helt goddag mann økseskaft.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.