Web Analytics
Jump to content

Bridge cover til Fender Telecaster?


Sorg

Recommended Posts

Er det noen som vet om det finnes bridge cover til Telecastere? Har sett slike store ("askebeger"), men da må bridgen på gitaren ha høy kant slik at dette dekselet får feste. Lurer på om det også finnes andre varianter? Er vant til flat PRS bridge og liker ikke hvile hånden på bridgen på Telecasteren.

Link to comment
Share on other sites

20 minutter siden, Sorg skrev:

Hva ligger dette på i pris i Norge og er det lett i innstallere selv?

Aner ikke pris. Let på eBay. 

Bare å skru fast med fire monteringsskruer. Men du må sjekke hva som er montert i gitaren din fra før, det er to typer stolfeste for telecaster, enten er det tre eller fire skruer. 

Link to comment
Share on other sites

46 minutter siden, Sorg skrev:

Sorry, mulig jeg var uklar. Mener et cover som kun dekker bridge, altså ikke også strengene. Jeg ønsker fortsatt muligheten til å kunne palm mute. 

Skjønner ikke helt hvilken bro du har da. Legger du et cover over sadlene, vil du uansett dekke strengene. Et bilde av "problemet" vil si mye ifht. hjelp med å finne en løsning.

Link to comment
Share on other sites

Slik jeg tolker @Sorg sitt innlegg sier han at for å bruke et slikt "askebeger", må brua ha høye kanter. Noe han da ikke har, og derfor lurer på hvilke løsninger han kan bruke? Men ja, kan være enig i at vintage type Telebro kan være litt annerledes enn mange andre, men jeg vil ikke si ubehagelig så lenge ikke høydejusteringskruene stikker mye opp over sadlene.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.