Web Analytics
Jump to content

RS kit i Norge?


Recommended Posts

Vintagegitar har slutta med RS kit fra RS guitarworks (https://store.rsguitarworks.net) som ofte blir omtalt som RS kittene... De setter istedet sammen ett enda bedre kitt med komponenter fra Emerson til samme pris :)   (Dette var hvertfall status når jeg kjøpte til min LP)

Om det er verdt pengene kommer helt ann på hva du har av komponenter i gitaren fra før, og hva det skal brukes sammen med. Også er det dette med øret som hører og sine egne synspunkter da..

Edited by siimen
Link to comment
Share on other sites

Det finnes en test på forumet jeg postet for ganske lenge siden, der jeg sikftet ut til RS i Orsvends LP. Husker jeg rett, er det lydfiler der.

Hvorvidt det er verdt pengene, tror jeg blir opp til eieren av gitaren. Som med all annen passiv elektronikk, er det etter min mening ikke himmelvid forskjell.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Grunnen til at jeg snuser på det er egentlig diskanttap ved bruk av volumkontrollen på Stratten. Finnes det billigere andre løsninger for å unngå diskanttap når man skrur ned volum? Fra 8 og nedover et det markant tap av klarhet. Det er en classic 70s Strat jeg har.

Link to comment
Share on other sites

34 minutter siden, Affen skrev:

Takk folkens, det må jeg prøve :) Funker det bra?

Kommer an på hvem du spør. Jeg er ikke fan.

Synes lyden blir for tynn av det.

Er det med cleanlyd eller vreng du plages mest av det?

Link to comment
Share on other sites

Har ikke testet det, men vurderer sterkt å gjøre det på humbucker-gitarene mine. På strat synes jeg egentlig det bare er en feature å kutte litt diskant. 

Jeg har aldri vært noe flink til å bruke volumkontrollen. Istedet bruker jeg en passiv volumpedal plassert etter et buffer, synes det låter bedre til mitt bruk.

Link to comment
Share on other sites

1 minutt siden, Affen skrev:

Helst med clean/semi clean.

Den er god. Ville ha prøvd Suhr sin variant da, som er som følgende: "We use a 150k resistor in parallel with a 680pf capacitor on the volume pot between the input and the wiper."

Link to comment
Share on other sites

3 minutter siden, Blix skrev:

Den er god. Ville ha prøvd Suhr sin variant da, som er som følgende: "We use a 150k resistor in parallel with a 680pf capacitor on the volume pot between the input and the wiper."

Skader jo ikke å prøve, takk :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.