Web Analytics
Jump to content

Vis fram din stålstrengsgitar


Rottenikken
 Share

Recommended Posts

Her er min. Det er en Cort og den er kjempegod å spille på og nyyydelig lyd. Den er kjempefin til Øystein Sunde på hans sanger som ikke er på elgitar. Litt Lillebjørn og Finn Kalvik går også an på denne. 

 

image.jpeg

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

8 timer siden, Audun skrev:

Merkelig med Strat jackoutput på lokket på gitaren. Er vel neppe lydmessig og konstruksjonsmessig ideelt. Har du montert selv?

Ja det er selvmontert. Men det har overhodet ikke gått ut over lyden. Jeg har ettermontert elektronikken selv. 

Link to comment
Share on other sites

45 minutter siden, Rottenikken skrev:

Ja det er selvmontert. Men det har overhodet ikke gått ut over lyden. Jeg har ettermontert elektronikken selv. 

Det der har jeg vondt for å tro. Det er ikke mye som skal til for å påvirke lyden i gitaren når du legger noe på topplokket..

Link to comment
Share on other sites

Det kan jo være en grunn til at det nærmest ikke eksisterer "ferdige" gitarer med den løsningen, ja.

Når det er sagt, så er jo Cort helt greie gitarer, men ikke nødvendigvis hentet fra øverste hylle, så i dette tilfellet er det ikke sikkert at hvem som helst hører forskjell. Meg, for eksempel. Tror likevel jeg hadde satt den pluggen i sargen, skulle jeg ha gjort det der. Gjort er gjort, og Rottenikken er vel fornøyd med løsningen. Det er det viktigste. :)

Link to comment
Share on other sites

Den jeg bruker er en Larrivee D-03 Mahogany. Denne var en utgave med Mahogny i bunn, sider og topp. Masse lyd, og egner seg veldig godt til fingerspill da den har masse volum akustisk. Også veldig bra til studio-bruk. Installert K&K pure mini pickup i den.

DSC_6940_zpstidnmnc0.jpg

 

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

10 timer siden, siimen skrev:

Det der har jeg vondt for å tro. Det er ikke mye som skal til for å påvirke lyden i gitaren når du legger noe på topplokket..

Jack-en er langt borte fra lydhullet og mesteparten av vibrasjonen, så den trenger vel ikke å herpe lyden så veldig. På archtoper med flytende pickup er det ganske vanlig å montere volum- og tonepotter der Rottenikken av en eller annen grunn har montert en jack.

Link to comment
Share on other sites

Sprekk i lokket, slitne tunere, halve plekterplaten mangler.. mik systemet er nappet ut.. men jeg vil ikke bytte den ut (har forsøkt uten hell). En Bourgeois D Ltd. Bruktimportert fra San Francisco, den brukte tre år på å venne seg til klimaet her. Halsen er påskrudd og den liker ikke tykkere strenger enn 011 sett. Tror den vil følge meg i graven. :-)

1482179804168851390149.jpg

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.