Web Analytics
Jump to content

Bruktverdi strøken 2012 Am Std Strat m/ EMG Gilmour pickups CAR


OsamaFetLaden

Recommended Posts

Det er jo forsåvidt en grei nok deal det, sånn verdimessig sett. 
Du kunne kanskje fått 12 på finn for den faded'en, men har du jo lyst på Strat'en er det jo ikke noe å tenke på :)

Skulle nesten tilbydt deg min Strat + cash i bytte, hadde det ikke vært for at faded'en din er i samme finish som den jeg har fra før :P 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde bestemt meg for å takke nei da fyren kom meg i forkjøpet---han likte ikke at litt farge var slitt bort der forrige eier sannsynligvis har hakka borti toppen med pekefingeren eller plekter når han spilte. 

Da han tidligere spurte om merket sa jeg han nok heller burde kjøpe en LP med lakk. Han sa da at han syntes det var helt ok med vanlig bruksslitasje. Kjenner det skal bli artig å unloade 3-4'gitsrer på Finn.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sutrere på Finn.no bør en bare kutte ut med en gang .

Skal de han en strøken gitar så kjøper de splitter ny ( og betaler prisen) .

 

Det merkeligste jeg har fått av mailer fra Finn i det siste er en fyr som bare sutret og klagde ( sannsynligvis i fylla pga tidspunkt på mail) .

Jeg skjønte fort at han ikke var aktuell kjøper . Viste seg å¨være en "pissunge" som vi sier - dvs ung tidlig 20 åra " selvoppnevnt ekspert" .

Til slutt viste det seg at gitaren hadde vært hans en gang i tiden . Antakelig var han sur da han hadde solgt den billig til han jeg kjøpte den av .

Psykiske problemer tydeligvis . ?

Edited by Sugardaddy65
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Virker som enkelte sitter og fisker på finn og tror de skal få mint condition til spelt-på-lokale-pris. Og lirer av seg ting som; "nei takk, den holder ikke den standarden jeg forventer av mine gitarer" når du sender flere bilder.

Link to comment
Share on other sites

En gitar som er godt brukt, får spor etter det. Som regel er det også en grunn til at gitarer er godt brukt. Da er det ofte gode instrumenter. Det er dog forskjell på godt brukt og herpa...? De som forventer nygitar finish får kjøpe seg ny gitar. Det de da ikke vet, er at de faktisk må spille den inn selv. ;)

Edited by Audun
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Kanskje folk er interessert i å høre begge sider av saken, og gjøre seg en mening etter det ? ...

Først og fremst var det gitaren,pluss 2000 kr,  pluss et komplett ekstra sett aktive EMG pickuper med kabler, EMG 81 og 2 EMG S serie singlecoiler eg tilbyde. Tror di fleste her vil kalle det et ok bytte ...

Eg forventet ikke en strøken gitar og som eg sa har eg ikke generelt sett problemer med litt slitasje, det kommer helt ann på. Ser noen få gitarer som har denne typen slitasje , men vil ikke kalle den vanlig. kanskje noen mener det. 

Kanskje trådstarter som meg og mener at den ikke er vanlig med tanke på at han sa " Vet ikke helt hvordan han har fått det til, men " ...

Men hver gang eg har sett en med slik slitasje har det irritert meg. Enkelte hadde ikke tenkt noe på det og det er di , men akkurat det der vet eg hadde irritert meg.

Forklarte dette til selger og ønsket ham fint lykke til videre med salget. Vet ikke helt om det gjør at eg fortjener betegnelsen sutrete eller om eg bør holde meg unna finn men men ...

Hvis den dialogen vi hadde, som eg synest var ganske hele veien, irriterte deg såpass da har du en tøff tid i vente på finn :lol:

Her er gitaren og slitasjen det er snakk om.Midt på kroppen rett under e strengen.

 

 

unnamed.png

Edited by Kramer
Link to comment
Share on other sites

9 minutter siden, Kramer skrev:

Kanskje folk er interessert i å høre begge sider av saken, og gjøre seg en mening etter det ? ...

Først og fremst var det gitaren,pluss 2000 kr,  pluss et komplett ekstra sett aktive EMG pickuper med kabler, EMG 81 og 2 EMG S serie singlecoiler eg tilbyde. Tror di fleste her vil kalle det et ok bytte ...

Eg forventet ikke en strøken gitar og som eg sa har eg ikke generelt sett problemer med litt slitasje, det kommer helt ann på. Ser noen få gitarer som har denne typen slitasje , men vil ikke kalle den vanlig, og hver gang eg har sett en med slik slitasje har det irritert meg. Enkelte hadde ikke tenkt noe på det og det er di , men akkurat det der vet eg hadde irritert meg. Forklarte dette til selger og ønsket ham fint lykke til videre med salget. Vet ikke helt om det gjør at eg fortjener betegnelsen sutrete eller om eg bør holde meg unna finn men men ...

Hvis den dialogen vi hadde, som eg synest var ganske hele veien, irriterte deg såpass da har du en tøff tid i vente på finn :lol:

Her er gitaren og slitasjen det er snakk om.Midt på kroppen rett under e strengen.

 

 

unnamed.png

Hva er det i min framstilling du finner feilaktig, siden du mener din side også må presenteres?

Det var ikke noe irriterende i dialogen utenom at du la fram et konkret tilbud, som jeg---som du ser her---brukte tid og energi på å vurdere, så trakk du det tilbake pga. slitasje på en gitar du bød på /uten å spørre om evt. slitasje på/. 

Ingenting galt å være kresen på hvordan en gitar man skal kjøpe ser ut, men da byr man ikke på den uten å først se den. Det skulle man tro var åpenbart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.