Web Analytics
Jump to content

Bruktverdi strøken 2012 Am Std Strat m/ EMG Gilmour pickups CAR


OsamaFetLaden
 Share

Recommended Posts

Det er jo forsåvidt en grei nok deal det, sånn verdimessig sett. 
Du kunne kanskje fått 12 på finn for den faded'en, men har du jo lyst på Strat'en er det jo ikke noe å tenke på :)

Skulle nesten tilbydt deg min Strat + cash i bytte, hadde det ikke vært for at faded'en din er i samme finish som den jeg har fra før :P 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde bestemt meg for å takke nei da fyren kom meg i forkjøpet---han likte ikke at litt farge var slitt bort der forrige eier sannsynligvis har hakka borti toppen med pekefingeren eller plekter når han spilte. 

Da han tidligere spurte om merket sa jeg han nok heller burde kjøpe en LP med lakk. Han sa da at han syntes det var helt ok med vanlig bruksslitasje. Kjenner det skal bli artig å unloade 3-4'gitsrer på Finn.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sutrere på Finn.no bør en bare kutte ut med en gang .

Skal de han en strøken gitar så kjøper de splitter ny ( og betaler prisen) .

 

Det merkeligste jeg har fått av mailer fra Finn i det siste er en fyr som bare sutret og klagde ( sannsynligvis i fylla pga tidspunkt på mail) .

Jeg skjønte fort at han ikke var aktuell kjøper . Viste seg å¨være en "pissunge" som vi sier - dvs ung tidlig 20 åra " selvoppnevnt ekspert" .

Til slutt viste det seg at gitaren hadde vært hans en gang i tiden . Antakelig var han sur da han hadde solgt den billig til han jeg kjøpte den av .

Psykiske problemer tydeligvis . ?

Edited by Sugardaddy65
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Virker som enkelte sitter og fisker på finn og tror de skal få mint condition til spelt-på-lokale-pris. Og lirer av seg ting som; "nei takk, den holder ikke den standarden jeg forventer av mine gitarer" når du sender flere bilder.

Link to comment
Share on other sites

En gitar som er godt brukt, får spor etter det. Som regel er det også en grunn til at gitarer er godt brukt. Da er det ofte gode instrumenter. Det er dog forskjell på godt brukt og herpa...? De som forventer nygitar finish får kjøpe seg ny gitar. Det de da ikke vet, er at de faktisk må spille den inn selv. ;)

Edited by Audun
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Kanskje folk er interessert i å høre begge sider av saken, og gjøre seg en mening etter det ? ...

Først og fremst var det gitaren,pluss 2000 kr,  pluss et komplett ekstra sett aktive EMG pickuper med kabler, EMG 81 og 2 EMG S serie singlecoiler eg tilbyde. Tror di fleste her vil kalle det et ok bytte ...

Eg forventet ikke en strøken gitar og som eg sa har eg ikke generelt sett problemer med litt slitasje, det kommer helt ann på. Ser noen få gitarer som har denne typen slitasje , men vil ikke kalle den vanlig. kanskje noen mener det. 

Kanskje trådstarter som meg og mener at den ikke er vanlig med tanke på at han sa " Vet ikke helt hvordan han har fått det til, men " ...

Men hver gang eg har sett en med slik slitasje har det irritert meg. Enkelte hadde ikke tenkt noe på det og det er di , men akkurat det der vet eg hadde irritert meg.

Forklarte dette til selger og ønsket ham fint lykke til videre med salget. Vet ikke helt om det gjør at eg fortjener betegnelsen sutrete eller om eg bør holde meg unna finn men men ...

Hvis den dialogen vi hadde, som eg synest var ganske hele veien, irriterte deg såpass da har du en tøff tid i vente på finn :lol:

Her er gitaren og slitasjen det er snakk om.Midt på kroppen rett under e strengen.

 

 

unnamed.png

Edited by Kramer
Link to comment
Share on other sites

9 minutter siden, Kramer skrev:

Kanskje folk er interessert i å høre begge sider av saken, og gjøre seg en mening etter det ? ...

Først og fremst var det gitaren,pluss 2000 kr,  pluss et komplett ekstra sett aktive EMG pickuper med kabler, EMG 81 og 2 EMG S serie singlecoiler eg tilbyde. Tror di fleste her vil kalle det et ok bytte ...

Eg forventet ikke en strøken gitar og som eg sa har eg ikke generelt sett problemer med litt slitasje, det kommer helt ann på. Ser noen få gitarer som har denne typen slitasje , men vil ikke kalle den vanlig, og hver gang eg har sett en med slik slitasje har det irritert meg. Enkelte hadde ikke tenkt noe på det og det er di , men akkurat det der vet eg hadde irritert meg. Forklarte dette til selger og ønsket ham fint lykke til videre med salget. Vet ikke helt om det gjør at eg fortjener betegnelsen sutrete eller om eg bør holde meg unna finn men men ...

Hvis den dialogen vi hadde, som eg synest var ganske hele veien, irriterte deg såpass da har du en tøff tid i vente på finn :lol:

Her er gitaren og slitasjen det er snakk om.Midt på kroppen rett under e strengen.

 

 

unnamed.png

Hva er det i min framstilling du finner feilaktig, siden du mener din side også må presenteres?

Det var ikke noe irriterende i dialogen utenom at du la fram et konkret tilbud, som jeg---som du ser her---brukte tid og energi på å vurdere, så trakk du det tilbake pga. slitasje på en gitar du bød på /uten å spørre om evt. slitasje på/. 

Ingenting galt å være kresen på hvordan en gitar man skal kjøpe ser ut, men da byr man ikke på den uten å først se den. Det skulle man tro var åpenbart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.