Web Analytics
Jump to content

Gibson LP r8


Roger Wilco

Recommended Posts

Byttet bånd en eller annen gang sikkert. Den er jo 11 år gammel og det står i annonsen at "Gitaren er brukt, og har således litt merker/sår etter dette, men ikke for mye." så det har sikkert vært nødvendig eller en personlig preferanse av en tidligere eier. 

Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, CaptainSexy skrev:

Hipp Hurra! 

Hvis du tenker på ''nibs'' der bindingen ligger over enden på båndene så har denne dette :) 

Hvis jeg ikke misforstår deg helt da :P

Jeg er ikke akkurat noe LP-man, men dæven den der var feit !

Bælfeit! 

Jeg forsøkte meg med en noe klossete norsk oversettelse av fret edge binding, men nibs er det jeg mener, ja. 

Takker for svar, folkens! Jeg visste ikke om de lave nibsa på CS-gitarer. Jeg hadde en 2002-modell (forbanner meg selv for at jeg solgte den), og der var nibsa mye tydeligere enn hva jeg kunne se på bildene her. Skal sjekke når jeg inspiserer gitaren på torsdag. Er gitaren refretet vil vel det kanskje være et argument mot den i utgangspunktet noe stive prisen? Det burde i hver fall vært nevnt i samtale og/eller annonse.

er det ellers noe man bør være obs på med disse gitarene?

Link to comment
Share on other sites

Gitaren er ikke båndet om etter hva jeg kan se. Det er relativt lett å se om en gitar som originalt har 'nibs' har blitt båndet om, selv om bindingen er 'vintage-tynn'.

Mener at selger frekventerte forumet til VintageGitar da det var aktivt. Holdte på å bytte meg til en CS ES335 mot en R7 for noen år tilbake. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har sjøl en r8 historic icetea burst. Kjøpte min ny i butikk 28k. Ser en som har lagt ut en tilsvarende som min for 21k dersom den ikke er solgt allerede. Dette er dyyyre gitarer så det koster. Men, jeg mener at prisen blir for høy dersom båndene er slitt, en del bruksmerker og uorginale pups. S.D. er bra det assa jøss bevars men de er ikke originale og ikke følger de med heller? Det syns jeg er dumt. Da bør det være godt rom for å diskutere pris mener nå jeg.

Link to comment
Share on other sites

Så vidt meg bekjent pleier Les Paulene fra Customshop å ligge et sted mellom 20 og 25 000, alt etter tilstanden. I så måte ligger nok denne litt øvre ende av skalaen, og formen bør være rimelig god for å rettferdiggjøre dette. Da tenker jeg særlig på båndene, det er jo de som har aller størst praktisk betydning. Jeg er ikke så opptatt av gjensalgsverdien, i og med at jeg ikke bytter gitarer så voldsomt ofte. Da er det jo greit at karen ikke bor så langt unna meg, så jeg kan inspisere. 

Dette blir meget spennende! 

Link to comment
Share on other sites

No worries ;)

Jeg har ikke hastverk og på ett eller annet tidspunkt vil det nok dukke opp en som skjønner at min er 7-8.000,- billigere (som oftest mer) enn det CR8 generellt koster på verdensmarkedet og innser hvilket kupp det er. 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.