Web Analytics
Jump to content

Gitar borte i posten. Igjen.


Affen
 Share

Recommended Posts

Jepp , det har skjedd igjen. I desember i fjor kjøpte jeg gitar fra forhandler, posten klarte å surre den vekk.
Spørsmålet er om posten er like medgjørlig med privatpersoner? Har byttet gitar med en kar, min til han er kommet frem (sendte dagen etter han), den jeg skal ha
ligger etter sigende på en terminal, og der har den ligget en uke. Posten vet ikke hvor den er.
Begynner å stole like lite på Posten som på politikere ass.
Hvilke rettigheter har vi i denne saken?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Avsender(han du byttet med) må sende inn krav om at den er tapt/borte der det står hva det er i pakken +++. Legg gjerne inn bilder slik at de finner den. Lite trolig at den bare forsvinner ut av det blå. En så stor sak som en gitar er ett eller annet sted så den dukker nok opp igjen :)

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Kossoff skrev:

Kva by/terminal?
Kjenner du nokon i nærområdet som kan stikke å leite etter den?

Siste sporing viser terminal på Hamar. Sender bor på Moelv og skal snakke m posten der . 

Link to comment
Share on other sites

Da tipper jeg den står i Hamar fortsatt. Posten har ei egen "savnet" gruppe som leter opp forsvunnede pakker. Jeg mistet også en gitar i posten en gang på vei til meg. Den dukket opp til slutt når den ble funnet igjen :) Pakkelappen hadde klistret seg over på en annen pakke(elsykkel faktisk)

Link to comment
Share on other sites

Posten er etter mi erfaring medgjørlege. Om du kjenner nokon på Hamar, så kan dei sikkert få leite litt på terminalen :) .
Elles er "savna gruppen" som allereie er nemnd her god å ha.

Det som har skjedd er nok at sporingslappen har falt av, fort gjort. Godt tips til neste gong er å skrive adressa på sjølve embalasjen òg. Er pakken først komen inn i postens system, sender dei han til oppgitt adresse, nesten uansett. Så då er det ikkje så farleg om lappen fell av. 

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hurra!
Muligens en liten avsporing, men jeg satser på at det er en relevant erfaring å dele.

Av erfaring vet jeg at det ikke er smart å sette på disse Norgespakkelappene på en litt ruglete plasthardkoffert og regne med at det går bra. Legg en lapp inne i kassa, bruk ekstra tape på pakkelappen. Jeg har opplevd mer enn en gang at pakkelappene løsner og limer seg fast til andre pakker. Bare ment som et tips, jeg pakker selv bedre enn det, men har ved et par anledninger opplevd at pakkelappen rett og slett ikke er "klistrete" nok.

Ingen grunn til å være så sur for det, egentlig. Vi hadde sikkert klaget hvis posten hadde utstyrt lappen med en form for superlim, som hadde gjort det vanskelig å få fjernet den.

Link to comment
Share on other sites

Spor av i vei, så kan trådem brukes til noe vettugt :)
Veldig sant, pluss som noen skriver, å skrive på navnet og adressen på selve pakken i tillegg. I dette tilfellet var det bare posten som brukte

ekstra lang tid, pluss at jeg fikk litt blandede beskjeder fra kundeservice (ene kundebehandleren sa at den ikke hadde blitt sendt videre fra terminal og de ikke kunne si hvor den var blitt av). Men den kom, og NGD tråd er laget :D

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.