Web Analytics
Jump to content

Gitar borte i posten. Igjen.


Affen

Recommended Posts

Jepp , det har skjedd igjen. I desember i fjor kjøpte jeg gitar fra forhandler, posten klarte å surre den vekk.
Spørsmålet er om posten er like medgjørlig med privatpersoner? Har byttet gitar med en kar, min til han er kommet frem (sendte dagen etter han), den jeg skal ha
ligger etter sigende på en terminal, og der har den ligget en uke. Posten vet ikke hvor den er.
Begynner å stole like lite på Posten som på politikere ass.
Hvilke rettigheter har vi i denne saken?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Avsender(han du byttet med) må sende inn krav om at den er tapt/borte der det står hva det er i pakken +++. Legg gjerne inn bilder slik at de finner den. Lite trolig at den bare forsvinner ut av det blå. En så stor sak som en gitar er ett eller annet sted så den dukker nok opp igjen :)

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Kossoff skrev:

Kva by/terminal?
Kjenner du nokon i nærområdet som kan stikke å leite etter den?

Siste sporing viser terminal på Hamar. Sender bor på Moelv og skal snakke m posten der . 

Link to comment
Share on other sites

Da tipper jeg den står i Hamar fortsatt. Posten har ei egen "savnet" gruppe som leter opp forsvunnede pakker. Jeg mistet også en gitar i posten en gang på vei til meg. Den dukket opp til slutt når den ble funnet igjen :) Pakkelappen hadde klistret seg over på en annen pakke(elsykkel faktisk)

Link to comment
Share on other sites

Posten er etter mi erfaring medgjørlege. Om du kjenner nokon på Hamar, så kan dei sikkert få leite litt på terminalen :) .
Elles er "savna gruppen" som allereie er nemnd her god å ha.

Det som har skjedd er nok at sporingslappen har falt av, fort gjort. Godt tips til neste gong er å skrive adressa på sjølve embalasjen òg. Er pakken først komen inn i postens system, sender dei han til oppgitt adresse, nesten uansett. Så då er det ikkje så farleg om lappen fell av. 

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hurra!
Muligens en liten avsporing, men jeg satser på at det er en relevant erfaring å dele.

Av erfaring vet jeg at det ikke er smart å sette på disse Norgespakkelappene på en litt ruglete plasthardkoffert og regne med at det går bra. Legg en lapp inne i kassa, bruk ekstra tape på pakkelappen. Jeg har opplevd mer enn en gang at pakkelappene løsner og limer seg fast til andre pakker. Bare ment som et tips, jeg pakker selv bedre enn det, men har ved et par anledninger opplevd at pakkelappen rett og slett ikke er "klistrete" nok.

Ingen grunn til å være så sur for det, egentlig. Vi hadde sikkert klaget hvis posten hadde utstyrt lappen med en form for superlim, som hadde gjort det vanskelig å få fjernet den.

Link to comment
Share on other sites

Spor av i vei, så kan trådem brukes til noe vettugt :)
Veldig sant, pluss som noen skriver, å skrive på navnet og adressen på selve pakken i tillegg. I dette tilfellet var det bare posten som brukte

ekstra lang tid, pluss at jeg fikk litt blandede beskjeder fra kundeservice (ene kundebehandleren sa at den ikke hadde blitt sendt videre fra terminal og de ikke kunne si hvor den var blitt av). Men den kom, og NGD tråd er laget :D

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.