Web Analytics
Jump to content

Et forsøk på jazz


Peri

Recommended Posts

Jeg har ikke spilt jazz særlig lenge, og behersker kunsten på ingen måte enda...Derfor er vokabularet sjølvsagt begrenset. Men fant en ræva midi-fil av autumn leaves som det var litt morro å jamme på. Så gjorde jeg et opptak, helt improvisert. (Bortsett fra starten da..):

http://home.online.no/~pertlars/autumnleaves.mp3

Tar gjerne litt feedback på koringa....

Link to comment
Share on other sites

Deilig Jazz... Hadde produksjonen på dette vært bra hadde jeg digget det!

Husker jeg spilte denne sangen live engang haha :lol: det var tider!

Du er flink du Peri ;)

Edit: Oooohh 1973! Rock N Roll! 8)

<--------------------

Link to comment
Share on other sites

Likte spillingen, men lyden var meh.

Midlertidig kapring :P

Peri, du spiller jo bass, lurte på om du gadd å kommentere bassspillingen min på dette sporet:

http://www11.nrk.no/urort/user/song.aspx?mmmid=104997

Dette er kun jeg som jammer med meg selv til en 4/4 beat i 10 min. Mye av det samme, da bass er noe jeg egentlig ikke klarer.

Link to comment
Share on other sites

Likte spillingen, men lyden var meh.

Midlertidig kapring :P

Peri, du spiller jo bass, lurte på om du gadd å kommentere bassspillingen min på dette sporet:  

http://www11.nrk.no/urort/user/song.aspx?mmmid=104997

Dette er kun jeg som jammer med meg selv til en 4/4 beat i 10 min. Mye av det samme, da bass er noe jeg egentlig ikke klarer.

Ahh, glemte å skrive det....lyden er sjølvsagt ræva. Tatt opp med elendig mic på enda mer elendig epiphone forsterker...hehe

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Bra, dette her. Du har fine melodiske idéer, men selv ville jeg ha likt å høre litt mer referanser til harmonikken som foreligger, slik at progresjonene blir tydeliggjort. Litt mer kromatikk og 'fargetoner' ville etter min mening også gjort seg bra, men for all del, fine greier. 8)

Link to comment
Share on other sites

Bra, dette her. Du har fine melodiske idéer, men selv ville jeg ha likt å høre litt mer referanser til harmonikken som foreligger, slik at progresjonene blir tydeliggjort. Litt mer kromatikk og 'fargetoner' ville etter min mening også gjort seg bra, men for all del, fine greier.   8)

Takk for fin tilbakemelding.

Jeg er helt enig med deg. Problemet mitt er foreløpig: Jeg kan veldig lite teori. Altså, jeg aner ikke hva jeg spiller. Men jeg har en del bokser jeg kan bruke, og jeg har grei oversikt over halsen. Jeg vet hvordan en del ting låter, men aner ikke hva det er. Så er det selvsagt også at jeg ikke har stort nok "ordforråd." Du skjønner hva jeg mener.

Men alt dette har jeg store planer om å jobbe med på heltid hele neste år. Takk igjen for tips, skal prøve å legge inn litt mer kromatikk.

Link to comment
Share on other sites

Om noen vil høre mer hvordan lyd jeg egentlig har:

http://home.online.no/~pertlars/autumnleaves-01.mp3

Det er tatt opp fra vår første øvelse på låta, så bandet låter shabby og jeg er uvant med å kore. Men basslyden er digg! Tatt opp med shabby minidisc-mic, men allikevel ganske fornøyd...(Derimot ikke fornøyd med at jeg ikke klarer å fullføre det siste løpet..arrrrrrg)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.