Web Analytics
Gå til innhold

Fredrik

Medlem
 • Innholdsteller

  103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fredrik

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 22. juni 1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://code.coop

Profile Information

 • Interesser
  Musikk og dykking
 1. graph tech på stolen og en grafittnut, og gitaren er du skal kunne bruke vibrato'n uten å gjøre den alt for sur. Men låsbare stemmeskruer er nok ikke en dum idé. Riktig nok ingenting som slår en orginal Floyd Rose
 2. Fredrik

  TAMT

  Å si at wah-wah er en kjedelig pedal(?) er trolig noe av det dummeste jeg noen gang har hørt. Wah-wah er i allefall et must innen funk og hip-hop.
 3. Dunlop .88 nytt/gammelt helt samme for meg. Ellers er et kronestykke tingen.
 4. ville heller vært på kanten til å være dårlig teknisk, enn å være så dårlig musikalsk.
 5. Alt for mye som koster spenn på nettet nå as. Fant riktig nok denne http://en.wikipedia.org/wiki/Chicken_picking Håper det hjalp litt
 6. synes det mangla litt cred. til victor wooten ang thumpinga der Vel utført
 7. Kan jo være en idé å legge vekt på at det ikke er mikrofoner på el-gitarer.
 8. Lurer på hva du legger i "Duncan Design"
 9. 7 år Har spilt på 0.009 før, men ble i spinkleste laget. I allefall for akkorder. Har spilt på 0.095 i flere år nå, og eneste grunnen til at jeg har lyst å gå tilbake er fordi E-strengen overlapper H-strengen når jeg bender. Men antar at det er bare fingerne som må trenes opp. Det er også helt nye strenger, så de blir nok litt tøyeligere. Takk for tips og meninger!
 10. Hei, Har nettopp fått tilbake gitaren min fra full service. Skifta nut og satt på graph tech på stolen, i tillegg til sliping av samtlige bånd. Satt også inn SH-PG1 på neck, noe som funka dritbra! Men ja, spørsmålet mitt er som følger: Gitaren er nå intonert for 0.010, men jeg lurer på om jeg skal skifte til 0.0095. Det er en Les Paul, så mange vil vel gå for det første. Tingen er; om jeg skifter til 0.0095, må jeg intonere på nytt? På forhånd takk!
 11. Nei, men det så ganske genialt ut. Personlig ville jeg heller hatt en gitar som holdt seg godt stemt.
 12. Skjønte ikke helt hva det var. Var det en dedikert vibrato på hver eneste streng? Kan skjønne det kan være kult, men mye du ikke kan gjøre som du kan gjøre med en vanlig vibrato.
 13. Ikke min stil i hele tatt, men var dritbra! Og at dere 16 år er bare ufattelig. Dritbra! Minnet meg om en hybrid mellom Dream Theater og Nightwish. Gitarsoloen kunne vært komponert av Petrucci (komplement!) Stå på, dere kommer til å nå langt. Don't do drugs!
 14. Hei, Har en les paul som jeg driver å oppgraderer, og lurer på om det går an å bytte noen deler for å få mer sustain? Også, har hørt om stemmeskruer med grafitt i. Hva er det som er så bra med dem? På forhånd takk!
 15. Det er mahogany, ja. Men om jeg går for SH10 Full Shred til neck, hva bør jeg ha til bridgen? Og er det noen som vet om det er noen deler jeg kan bytte ut for å få mer sustain? Så det var noen plastikk-greier, men vil heller ha noe mer permanent. Hva med en Seymour Duncan Seth Lover? Knall mic, da får du litt i shredverdenen og en litt mer klassisk mic. Eneste ulempe er at den fort koster 2-2500. Men ebay er en flott ting. Så det er egentlig "hipp som happ" hvilke pickups jeg setter sammen? Kunne tenkt meg noe annet enn seth lover siden den har metall casing. annet enn det har jeg ingen formodninger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.