Web Analytics
Jump to content

Beste Gitarblader


Guitarboy11

Recommended Posts

Hei

Synes "Guitar and Bass" er et veldig kjekt blad. Før i verden pleide jeg mye å kjøpe "Guitar Technicoue", men rakk ikke å spille halvparten av sangene derfra. Så de er arkivert i vente på god tid :)

Ellers så abonnerer jeg på Guitar World. Det er latterlig billig (tror jeg regnet ut det kostet 19 kr på nummer hjem i postkassen). Det er forøvrig stappfult av reklame (derav prisen sikkert) og kansje litt tunglest.

Karakter vet jeg ikke, men som nevnt er Guitar and Bass en favoritt.

Link to comment
Share on other sites

Abonnerte lenge på Guitar and Bass, mens synes bladet ble dårligere og dårligere, med mye repitisjon av innhold. Da de doblet prisen for digitalt abonnement var det takk og farvel for min del. Guitar World kjøpes sporadisk, men bladet kjører jo akkurat samme repotasjene som de gjorde på 1990-tallet. Kongen av gjenbruksartikler er imidlertid Total Guitar. Har kjøpt det fast fra 1996-2000. Har lest gjennom et par utgaver fra siste årene og det er jo de samme artiklene om igjen.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Abonerte på Guitar Player og Guitar World i mange år.

Likte Guitar Player best, de skrev som regel om bra gitarister og nyttige ting.

Guitar World ble mer og mer fjortisutgaven av de to med EMO og Screamo o,l

Hadde du teit nok image fikk du coveret selv om ikke gitarspillinga var all that:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.