Gå til innhold
 • Bli medlem

wiggum

Medlem
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

52 Excellent

Om wiggum

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.codefn42.com

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. - Institutt for rytmisk musikk har aldri hatt en kvinnelig gitarist som student. Vi kan ikke lenger bare snakke om dette problemet, vi må gjøre noe, sier universitetslektor Hilde Norbakken ved Universitetet i Agder. Situasjonen er like begredelig for de fleste musikkutdanningene innen rytmisk musikk. Det finnes omtrent ikke kvinner som tar høyere utdanning innenfor de mannsdominerte instrumenttypene gitar, bass eller trommer. De få søkerne blir igjen enda færre faktiske studenter etter å ha vært gjennom opptaksprøver og konkurrert med et overveldende antall mannlige søkere. - Spesielt de kvinnene som vil spille komp-instrument må føle seg likestilte. - Men når vi sitter på prøvespillinga og det kommer 18 menn på gitar og ingen damer, da er det vanskelig å gjøre noe med det der og da. Duch utelukker ikke at kvotering kan være en måte å få en jevnere kjønnsbalanse på. https://forskning.no/musikk/musikkutdanning-tar-grep-for-a-endre-den-totale-mannsdominansen/1316613 Kan grunnen være at langt færre jenter enn gutter i utgangspunktet er interessert i å spille gitar, bass og trommer? Er dette et problem? Eventuelt, er dette en 1. april sak som ble publisert en uke for tidlig. Man kan virkelig lure.
 2. Pleier du å bytte du pickups, eller beholder du stock pickups gitaren kommer med? Hva er din favoritt pickup-produsent?
 3. Ikke dårlig, jeg betale over 30K for min II+ når jeg kjøpe for 3 år siden. Ser de har satt ned II+ med over 300 euro også. Da er det litt vel optimistisk å sette prisen til 22.000 for en brukt en på finn.?
 4. Har dukket opp unormalt mange Axe II på finn siste døgnet.
 5. Blir sikkert borti 35.000 med norsk moms.
 6. Blir neppe billig... http://www.fractalaudio.com/iii/
 7. Den nye Match 30-pakka (Matchless HD-30) til TopJimi er fantatisk (som vanlig). Og ToneJunkies har en gratis pakke (frem til 2. januar) med 53 profiles . Mye godsaker der. https://tonejunkiestore.com/profile-packs/official-tone-junkie-profile-pack-3
 8. Jeg tror rock/gitarbasert musikk ender opp som klassisk og jazz. Noe for de spesielt interesserte. Ikke så positivt for Gibson og Fender, men kommer til å bli fine priser på bruktmarkedet fremover. The Death of Rock Music
 9. Studio One. Reaper har et forferdelig brukergrensesnitt.
 10. Nå virker det som om gear4music har sluttet sende gitarer med rosewood til Norge. Det står bare: Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt.
 11. Nei, AX8 kan ikke brukes som lydkort.
 12. http://www.topjimi.com/63-30-Pack-63-30.htm
 13. http://line6.com/helix/helixnative.html $399. $99 hvis du har Helix Floor / Rack. $299 hvis du har Helix LT.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.