Web Analytics
Jump to content

Forslag til allround pickuper


Tom Dooley
 Share

Recommended Posts

Hei Godtfolk!

Jeg er på utkikk etter noen ålreite allround pickuper jeg kan sette i straten. Nå sitter det noen grusomme aktive emg-humbuckere i den, noe som gjør den lite egnet til det meste. ;)

Problemet er det at jeg er så lat at jeg ikke alltid gidder å ha med meg fire gitarer selv om jeg blir nødt til å spille et vidt spekter av låter på en kveld.

Noen som har funnet et oppsett som fungerer helt ok til både Fly Me To The Moon og Final Countdown? :)

All hjelp tas imot med stor takk!

Link to comment
Share on other sites

Tja. Kan godt være at det finnes EMG-modeller jeg kunne blitt fornøyd med. De eneste emg mikkene jeg har prøvd er de som sitter i den nevnte gitaren. KH21 tror jeg det er. Helt konge om man skal spelle noe veldig rocka greier. Ikke så kult på Beatles. :)

Link to comment
Share on other sites

Hei Godtfolk! Jeg er på utkikk etter noen ålreite allround pickuper jeg kan sette i straten. Nå sitter det noen grusomme aktive emg-humbuckere i den, noe som gjør den lite egnet til det meste. ;) Problemet er det at jeg er så lat at jeg ikke alltid gidder å ha med meg fire gitarer selv om jeg blir nødt til å spille et vidt spekter av låter på en kveld. Noen som har funnet et oppsett som fungerer helt ok til både Fly Me To The Moon og Final Countdown? :) All hjelp tas imot med stor takk!

Neck for blues, jazz og Hendrix

http://www.dimarzio.com/pickups/strat/hum-canceling-strat/area-67

Middle

http://www.dimarzio.com/pickups/strat/hum-canceling-strat/area-58

Bridge for Final Countdown

http://www.dimarzio.com/pickups/strat/hum-canceling-strat/hs-3

Pickups høres ofte forskjellig ut i tilsynelatende like gitarer så en kan aldri vite før en prøver.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.