Web Analytics
Jump to content

Tom Dooley

Medlem
 • Posts

  302
 • Joined

 • Last visited

About Tom Dooley

 • Birthday 07/20/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Ørje
 • Interests
  Feite gitarer

Recent Profile Visitors

2,257 profile views

Tom Dooley's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

3

Reputation

 1. Da ble det et fresht nytt kabinett med et par gamle pre rola g12h.
 2. Takk for super hjelp Gunnarpåmo! Har lest litt. Noen grunn til at du ville valgt 2 stk. 12" i stedet for 1?
 3. Men er det sånn å forstå at de gamle g12h høyttalerene er mye bedre enn de g12h'ene som kommer i feks. V212C som man får kjøpt i butikk i dag?
 4. Akkurat. Da er det bare å leite da.
 5. Takk for ryddig svar. Skjønner. Virker som du har litt peil på det temaet her. Så la meg heller spørre: Om du skulle kjøpt deg et kabinett (max 2x12) til denne ampen nå (dvs. uten å leite i et halvt år til noe fra 30-tallet dukker opp på ebay osv), hva ville du gått for?
 6. Hei. Jeg er på utkikk etter et kabinett til en gammal AC50. Jeg er pingle, så helst noe smått. Er det mulig å få det her til å låte fett på 1x12 eller 2x10 eller noe slikt? Noen tips?
 7. Hei. Jeg har en es335 vintage reissue. Rimelig sikker på at det sitter classic 57 pickups i den. Nesten helt fornøyd med den, bortsett fra at den er litt vel honky. Så jeg er på utkikk etter noen nye pickuper, noen som har tips til noen som er litt mindre tutete rundt 1khz?
 8. Har aldri hatt noen veldig dyr Gretsch, men kan jo prøve å forsvare utsagnet mitt litt allikevel. Jeg har ikke sjans til å hverken høre eller kjenne at Double Jet'n er billigere enn 335'en min. Annerledes? Ja, på alle måter. Dårligere? Pølsevev.
 9. Jeg har en double jet. Beste og billigste gitaren jeg har.
 10. Skjønner. Takk for tips! Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Ja se der.. Hmm. Jeg tror kanskje jeg er mest interessert i et piezo-system. Men siden det allerede sitter et slikt i gitaren, hvor stor forskjell kan jeg oppnå med et bedre system? Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Å jaså? Hva gjør en Fishman Aura egentlig? Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Heihei godtfolk. Har en billigakkert fra Washburn som jeg tenkte å oppgradere litt. Den er helt streit å spille på, og akustisk så låter den ok. Men mikrofonsystemet i den er ikke særlig bra. Så hva tror dere om å installere et nytt mikrofonsystem i den? Verdt bryet? Eller må jeg brette opp ermene, selge ei nyre og kjøpe en svindyr gitar? Samtidig som jeg er interessert i at det skal låte bra er jeg minst like opptatt av at det tåler mye gain før feedback. Vi er vel alle lei av akkerter som sier "voooooooooom". Noen gode tips? Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Her har vi brettet mitt. Turbo Tuner Dunlop Crybaby SPF Ego Booster T-Rex Mudhoney Boss Bluesdriver Radial Plexitube MXR Flanger EGFX Tremolo Boss GE-7 T-Rex Replica EHX Holy Grail Og en Voodoo Lab pp2+ under der.
 15. Tja. Kan godt være at det finnes EMG-modeller jeg kunne blitt fornøyd med. De eneste emg mikkene jeg har prøvd er de som sitter i den nevnte gitaren. KH21 tror jeg det er. Helt konge om man skal spelle noe veldig rocka greier. Ikke så kult på Beatles.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.