Web Analytics
Jump to content

Jeg har allerede en heidundrende god forsterker allerede


Rottenikken

Recommended Posts

Jeg kjøpte en gitarforsterker for ti år siden som jeg betalte 4000kr for og ordtaket om at man får det man betaler er virkelig sant. Det er ingen av de dere har anbefalt men likevel hører jeg godt hvordan mellombånd etc og nyanser på Texas Specials komme fram godt. Japan stat pickups var jo MYE dårligere men det er jo en viss prisforskjellen også

Link to comment
Share on other sites

En forsterker ment for akustisk gitar har vel egentlig mer til felles med ett PA-anlegg enn en forsterker for elgitar.

Jo visst kan man høre nyanseforskjeller, men det er ikke ensbetydende med at lyden som kommer ut er bra.

Mulig, men dette er utenfor mitt kunnskapsfelt. Men en Fender Mustang skal jeg kjøpe uannsett.

Link to comment
Share on other sites

Det er en Behringer men ser ikke modellnavet

4k for en Behringer? Tror knapt du finner en ny Behringer forsterker som koster så mye. Kanskje en Bugera? Det er et merke som i likhet med Behringer eies av Music Group, men det er ingen Behringer. Behringer selger mye som er bra i forhold til prisen man betaler, men gitarforsterkerne er ikke mye å skryte av.

Link to comment
Share on other sites

4k for en Behringer? Tror knapt du finner en ny Behringer forsterker som koster så mye. Kanskje en Bugera? Det er et merke som i likhet med Behringer eies av Music Group, men det er ingen Behringer. Behringer selger mye som er bra i forhold til prisen man betaler, men gitarforsterkerne er ikke mye å skryte av.

Forsterkere er utenfor mitt kunnskapsfelt. Mulig den kostet mindre. Jeg er fornøyd med den men skal ha en Fender Mustang II likevel

Link to comment
Share on other sites

20 Euro forskjell i pris ( ca 180 kroner) klarer du sikkert Rottenikken . Løp og kjøp !

Jeg klarer å høre grei forskjell i lyd med div pickups , med en Marshall MG15CFX (på gain lyd vel å merke) .

På REN lyd med Strat tviler jeg mer, men sånt driver jeg ikke med .

Jeg HAR jo en haug med Mesa - Fender - Marshall rør amps liggende i tillegg da .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.