Web Analytics
Jump to content

Knallgod lav watts amp - Friedman Pink Taco eller Suhr Badger 30 topp?


Recommended Posts

Gutter (og jenter?) !!!

Hva anbefaler folket av disse toppene hvor kravet er at det skal låte kuler og krutt og fungere bra både på øving med type Dave Grohl trommis og i live sammenheng på mindre "normale" scener?

Soundet: The Darkness/Thin Lizzy/Pearl Jam/Rival Sons/Foo Fighters.

PS, må betale ca 2000-2500 kr mer for Suhr vs Friedman ampen.

Har noen av dere erfaringer med disse ampene? Pro and cons please:)

Link to comment
Share on other sites

Hej, utan att ha testat någon av amperna så är det litt svårt att svara på utan att veta vilken type ljud du är ute efter. Utan att ha testat någon av amperna så verkar i utgångspunkt 20 watt litt lite för att låta kuler och krutt med en D.G-trummis på öving, men det har såklart mycket att säga hur rummet är, hur man plasserar utstyret och vilket kabinett man använder. Utan att ha testat någon av amperna så blir du säkert nöjd med Tacon eftersom den låter kanon på Youtube :) .

Link to comment
Share on other sites

Kommer mye an på hvilken type musikk man spiller. For meg som liker hardrock-trøkk er 20watt fullstendig ubrukelig, men jeg har brukt lav-watt til litt snillere country-rock uten trøbbel. :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kommer mye an på hvilken type musikk man spiller. For meg som liker hardrock-trøkk er 20watt fullstendig ubrukelig, men jeg har brukt lav-watt til litt snillere country-rock uten trøbbel. :)

Jeg har spilt på Valle Hovin med en ceriatone tmb 18. Trøkket greit det ;)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.