Web Analytics
Jump to content

R7/R8 VS Standard/Traditional.


CaptainSexy
 Share

Recommended Posts

Hallo folks. Har nå bestemt meg å satse på en les paul igjen og denne gang legge litt penger i det. Skal gi meg den i 25års bursdags presang så skal spare ca 15-20k til August måned.

Men så er det dette da. Hva skal jeg velge? Har sett at man får en brukt R7 og R8 til den prisen på Finn.no og at man kan få fjorårets modeller Standard/Trad. til rundt den prisen og, men da nye.

Hva gir best bang for buck mellom disse? Hva er deres anbefaling?

OBS må ha 50's hals da 60's gir meg grusomme håndledd kramper.

Link to comment
Share on other sites

Er det et reélt problem? Jeg mener iallefall at en r8 er gitaren å gå for

Syns den fargen er grusom. Vil jo ikke gi så mye penger for å være ufornøyd med kjøpet.

Hvorfor ikke en R7 da? Goldtop er jo tøft:)

Har vurdert dette :)

R6...

Her ska det være dobble coiler.
Link to comment
Share on other sites

Syns den fargen er grusom. Vil jo ikke gi så mye penger for å være ufornøyd med kjøpet

Ja, skjønte det men lurte på om det var et reélt problem å finne en r8 med en annen finish enn cherry burst brukt?? For det tror jeg ikke det er og jeg ser nå jevnlig r8 med andre funisher til salgs. Men skal være enig i at cherry burst ikke er den feteste nei, kan gå med svart plastikk?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.