Web Analytics
Jump to content

Eva Vergilova


Bob

Recommended Posts

Enig med Morten, dette var ikke noe å skryte av.

Slår aldri feil, pen jente som speller noe helt middelmådig og alle går av skaftet. Hvite riddere over hele linja. <_<

Jess lewis er på en annen planet og er et faktisk talent.

Link to comment
Share on other sites

Får vel pepper for å si dette, men her kommer det:

Jess er flink, for all del, men får litt sånn flinkis-Govan-lick-copycat assosiasjoner. Boooooring!

Flammebeskyttende drakt på. :)

Det er lov å si, og stemmer fint nok det, ingen grunn til å finne frem Nomex-drssen. :)

Hun er ihvertfall talentfull, og ikke bare en pent ansikt som slurver seg kjennom en eller annen kjent låt..

Link to comment
Share on other sites

Joda. Men: Skal alle up-and-coming alltid måles mot "den beste", og dømmes nord og ned om man ikke er på samme nivå?

"Nei gutten min, Govan er bedre så dette holder ikke mål."

Spørsmål: Er Eva bra sammenlignet med de fleste jenter på den alderen? Husk på at det er mye grunnere talent-pool blant jenter enn gutter når det gjelder gitarspilling. Ikke retorisk spørsmål altså, vet lite om dette... :)

Link to comment
Share on other sites

At det låt helt jævlig kan sikkert diskuteres. Personlig så synes jeg også en må vurdere henne utifrå alder og ikke sammenligne henne med verdens beste gitarister som kanskje har spilt i 30 år. Når det gjelder Jess så er hun helt sikkert meget dyktig, men musikken hun spillte ga meg ikke så mye, så her går det sikkert mye på hvilken musikk en liker også.

Link to comment
Share on other sites

jeg husker jeg leste en tråd for ikke så lenge siden her på forumet om at det var mange bruker på forumet, men få som deltok aktivt i diskusjoner, og man oppfordret flere til å bidra.

Med slike kommentarer som "bendsa låter helt jævlig, og vibrato-onani" så blir det jo fort fjortisnivå på diskusjonene, og liten interesse for å bidra med noe kommentarer.

Jeg tror at slike youtube videoer som den med Eva kan være til inspirasjon for mange som ikke er på hennes nivå og det er det tross alt mange av. Ikke minst tror jeg hun kan være med å inspirere andre jenter til å begynne å spille gitar og øve mer.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

For å være skikkelig kjip: Hvis en guttunge fra Smøla hadde lagt ut denne videoen, hadde vi da diskutert den?

I et såpass mannsdominert miljø som sologittar er det ikke rart at slike videoer trekkes frem, men er det noe legitimt poeng? Jeg tror personlig at å fremstille dyktige, kvinnelige gitarister som noe ekstraordinært er en bjørnetjeneste. Har vanskelig for å tro at jenter blir gode fordi de vil være "jentegitarister". Har en drøss med jenteelever, og ingen av dem vil spille som Jennifer Batten - de vil spille som Zakk, Hendrix, SRV, Hetfield, etc. - de vet det bare ikke selv. Musikken styrer ønsket om lære seg å spille og til å øve.

Hadde en lengre disputt med FrPs Kent Andersen om noe lignende på Twitter, han mente at jenter ikke begynner å spille i band fordi de ikke tiltrekkes av de samme utenommusikalske elementene som gutter (konkurranse, bli best for å vise seg frem, aggresjon (sic), sex), og Evas videoer motbeviser jo dette i en viss grad.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vel... Jeg vet om kjente, dyktige, mannlige gitarister med gurustatus som heller ikke kan lage musikk som appellerer til meg.

For meg er ikke musikk en konkurranse om hvem som er best. Det handler om hva som resonnerer med lytterens preferanser.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.