Web Analytics
Jump to content

Eva Vergilova


Bob
 Share

Recommended Posts

Enig med Morten, dette var ikke noe å skryte av.

Slår aldri feil, pen jente som speller noe helt middelmådig og alle går av skaftet. Hvite riddere over hele linja. <_<

Jess lewis er på en annen planet og er et faktisk talent.

Link to comment
Share on other sites

Får vel pepper for å si dette, men her kommer det:

Jess er flink, for all del, men får litt sånn flinkis-Govan-lick-copycat assosiasjoner. Boooooring!

Flammebeskyttende drakt på. :)

Det er lov å si, og stemmer fint nok det, ingen grunn til å finne frem Nomex-drssen. :)

Hun er ihvertfall talentfull, og ikke bare en pent ansikt som slurver seg kjennom en eller annen kjent låt..

Link to comment
Share on other sites

Joda. Men: Skal alle up-and-coming alltid måles mot "den beste", og dømmes nord og ned om man ikke er på samme nivå?

"Nei gutten min, Govan er bedre så dette holder ikke mål."

Spørsmål: Er Eva bra sammenlignet med de fleste jenter på den alderen? Husk på at det er mye grunnere talent-pool blant jenter enn gutter når det gjelder gitarspilling. Ikke retorisk spørsmål altså, vet lite om dette... :)

Link to comment
Share on other sites

At det låt helt jævlig kan sikkert diskuteres. Personlig så synes jeg også en må vurdere henne utifrå alder og ikke sammenligne henne med verdens beste gitarister som kanskje har spilt i 30 år. Når det gjelder Jess så er hun helt sikkert meget dyktig, men musikken hun spillte ga meg ikke så mye, så her går det sikkert mye på hvilken musikk en liker også.

Link to comment
Share on other sites

jeg husker jeg leste en tråd for ikke så lenge siden her på forumet om at det var mange bruker på forumet, men få som deltok aktivt i diskusjoner, og man oppfordret flere til å bidra.

Med slike kommentarer som "bendsa låter helt jævlig, og vibrato-onani" så blir det jo fort fjortisnivå på diskusjonene, og liten interesse for å bidra med noe kommentarer.

Jeg tror at slike youtube videoer som den med Eva kan være til inspirasjon for mange som ikke er på hennes nivå og det er det tross alt mange av. Ikke minst tror jeg hun kan være med å inspirere andre jenter til å begynne å spille gitar og øve mer.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

For å være skikkelig kjip: Hvis en guttunge fra Smøla hadde lagt ut denne videoen, hadde vi da diskutert den?

I et såpass mannsdominert miljø som sologittar er det ikke rart at slike videoer trekkes frem, men er det noe legitimt poeng? Jeg tror personlig at å fremstille dyktige, kvinnelige gitarister som noe ekstraordinært er en bjørnetjeneste. Har vanskelig for å tro at jenter blir gode fordi de vil være "jentegitarister". Har en drøss med jenteelever, og ingen av dem vil spille som Jennifer Batten - de vil spille som Zakk, Hendrix, SRV, Hetfield, etc. - de vet det bare ikke selv. Musikken styrer ønsket om lære seg å spille og til å øve.

Hadde en lengre disputt med FrPs Kent Andersen om noe lignende på Twitter, han mente at jenter ikke begynner å spille i band fordi de ikke tiltrekkes av de samme utenommusikalske elementene som gutter (konkurranse, bli best for å vise seg frem, aggresjon (sic), sex), og Evas videoer motbeviser jo dette i en viss grad.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vel... Jeg vet om kjente, dyktige, mannlige gitarister med gurustatus som heller ikke kan lage musikk som appellerer til meg.

For meg er ikke musikk en konkurranse om hvem som er best. Det handler om hva som resonnerer med lytterens preferanser.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.