Web Analytics
Jump to content

prisvurdering fender clapton signatur


Knokejern
 Share

Recommended Posts

7-8 Syntes jeg er veldig lavt, da går de jo for høyere pris i Usa. Siste jeg så til salgs i usa sto til $1390 men man vet jo ikke hva de egentlig blir solgt for da. Er jo ikke mange med den fargen på markeded så jeg trodde det hadde litt å si men da tar jeg kansje feil..

Link to comment
Share on other sites

Hm..... Når det gjelder Stratocastere, og andre gitarmodeller selvfølgelig, har jeg en følelse av at én person kan elske en gitar mens en annen hater den. Og det kan være store forskjeller i gitaropplevelse på forskjellige gitarer innenfor samme serie. Jeg mener det gjelder alle modeller fra standard, Mexico, signatur eller CS, evt. asshole edition, or U name it!.

Største skuff jeg noen sinne har opplevd når det gjelder strat, var en CS jeg prøvde i en forretning i Særp som var priset til over 20 laken! Jeg kunne godt gitt 2 laken, for å si det sånn! men that´s it! Og da ville jeg mest sannsynlig modda livskiten ut av den.

Selv kjøpte jeg min favoritt-strat i 1985, splitt ny og produsert i Japan. Ikke noe annet dilldall av betegnelse enn Fender Stratocaster (Made in Japan). Men dette er gitaren med stor G nettopp for meg, og jeg selger den bare ikke! Tror jeg får mer for den nå enn jeg ga for den ny,......men som sagt uaktuelt.

Sånn kan det være med din strat også, Knokejern. Du kan sitte på noe som er gull, eller det kan være en hvilket som helst strat. Ny kjøper bør prøve den og få kick på den. Først da kan man snakke penger.

Hadde den hatt Claptons egenhendige signatur!..... ja, da hadde vi snakket kroner ;-)

Edited by Hank Annicke Noe
Link to comment
Share on other sites

En vare som er tatt ut av butikk faller vanligvis med 1/3 av prisen uansett om den er ubrukt.

Det er det mange som har vondt for å forstå, men det er prisen for å ikke ha en butikk å forholde seg til.

Og hvis varen er brukt, så er 1/2 pris vanlig å betale. Dyre boutique greier og spesielle ting faller ofte enda mer i pris enn det.

At en ting er spesiell, kan også bety at det er svært få som var interessert i den i utgangspunktet.

Og det kan jo hende at det fortsatt er svært få som er interessert. Det pleier ikke å gjøre prisen høyere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.