Web Analytics
Jump to content

Fender HM Strat . Noen som har peiling på disse ?


Sugardaddy65
 Share

Recommended Posts

Fender HM Strat 24 bånd, HSS . Floyd tOSE eller Kahler , locking nut .

Var visstnok kun produsert på slutten 80 - begynnelsen av 90 tallet ( muligens 1989-1992) .

Noen som har vært borti disse ?

Har litt problemer med å finne ut hvor de var laget .

Har sett en er Korea produsert , men denne er visstnok MIJ .

USA tviler jeg litt på noen er produsert .

Står på Ebay " Stunning Fender MIJ HM Strat Floyd Rose Stratocaster with original case"

Edited by Sugardaddy65
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde en som var rosa med gripebrett i lønn! Sinnsykt kul og bra gitar!

Den jeg hadde var fra Japan så vidt jeg kan huske og var laget i 89.

Kahler systemet som var på fungerte veldig bra.. Jeg hadde HSS oppsett på den og ikke HSH somdu nevner. Humbuckeren hadde split-coil funksjon i en av knottene.

Han som fikk gitaren etter meg solgte den for en liten stund tilbake siden, og den gikk vel på dagen om jeg husker riktig.

Link to comment
Share on other sites

Har forstått det slik at disse er ganske like Contemporary Strat/Telecasterne som Fender produserte i Japan på midten av åttitallet. Har Contemporary Teleutgaven selv og det utvilsomt min favorittgitar.

Fordeler:

- Fantastisk herlig og lettspilt hals

- låter kuler og krutt selv med originalmikker

- tremoloen er dønn stødig og lett å skifte strenger på

- "Coil spliten" gjør gitaren sinnsykt allsidig. Låter bra både med humbucker og single coil.

- Mulig å finne disse til helt overkommelige priser

Ulemper:

- Personlig hadde jeg foretrukket fast bro, men skal man først ha en flytende så er Kahlersystemet veldig bra

- Gitaren ser ut som en bastard av en Tele og en Ibanez metal-gitar, men har faktisk begynt å like utseende på den etterhvert.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.