Web Analytics
Jump to content

NAD - Vox ac4tv


ØysteinV
 Share

Recommended Posts

Fikk endelig ampen jeg har ønska meg en stund nå. Låter drit!

eller.. det orginale høyttalerelementet låter så som så. Pjaskt, spinkelt og daft. Men med ampdelen koblet i et 212 cab låter det omtrent som ac30'n i mindre format. Helt kurrant sånn sett. Hele poenget for min del var at den var mer mobil enn ac30'n, men skal jeg drasse med meg det ekstra cabbet er jo hele vinninga gått rett til helsikke.

Jeg klarer å leve med denne alene som hybel/små øvinger-amp. Den spiller usannsynlig høyt! Blir ikke akkurat clean når en drar på litt guffe, men det er heller ikke poenget.
Opplegget med 3 knotter: wattjustering, volum og tone er enkelt og supernais. En kan velge mellom 1/2 , 1 og 4 watt.

Satt lett stemninga i huset på 1 watt. Låter fint alene, tar pedaler noenlunde også (hva no enn det betyr). Men den mangler reverb, og det for min del, er en nedtur. Er ikke verre enn at jeg slenger en bakpå etterhvert.

edit: OBS!! Prøvde den først på et lite gutterom. Deisa på litt volum i stua nå og det låter føkkings dritefett uten ekstra cab.

Total vurdering: 7/10 KristianF'er.

2014310_100320142465.jpg

Edited by ØysteinV
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har en blå ac4 og den låter fett. Hat satt i et 10" celestion fra '67 og TAD rør, noe som hjalp ekstremt mye. Kan ikke si den spiller veldig høyt da =p Har den på fullt i rekkehus-stua mi når jeg klimprer på den for å si det sånn. Naboene har aldri hørt den. (Men nå har jeg også hatt en super reverb og en ac30 på fullt i kjelleren uten klaging og da)

Link to comment
Share on other sites

Har en blå ac4 og den låter fett. Hat satt i et 10" celestion fra '67 og TAD rør, noe som hjalp ekstremt mye. Kan ikke si den spiller veldig høyt da =p Har den på fullt i rekkehus-stua mi når jeg klimprer på den for å si det sånn. Naboene har aldri hørt den. (Men nå har jeg også hatt en super reverb og en ac30 på fullt i kjelleren uten klaging og da)

Høyt og høyt da.. Ikke så høyt i forhold til ac30'n. Veldig høyt i forhold til muttern som skulle se kveldsnytt.

Får du no mer bass eller "dybde" med det elementet du har nå?

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Jeg er ganske fornøyd med min AC4.

2014823_CIMG0411.JPG

Nå prøver du bare å få oss misunnelige, Gunnar. :-)

Jeg har også (bare) en blå ac4-C1bl. Synes den låter supert i forhold til størrelse og pris. Og for min del er den mer en høylytt nok.

Den kan fort bli for skarp med mine singelcoil-gitarer og mangler en del bass.

Jeg har kuttet en condensator over volum (master regner jeg med), og det hjalp veldig på fylden på lavt volum.

Forsterkeren får også mye mer tyngde gjennom et 12 toms element: har byttet til meg Vintage 30 element som spiller høyere og med mer bass enn den interne 10 tommeren. Vintage 30 er kanskje litt mer "metalisk" i klangen? Tenkte å bygge et "mykt" furukabinett til elementet, kanskje det blir litt rundene lyd?

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer! Gitaristen jeg spiller med i "julebordbandet" på jobben har en sånn VOX AC4TV, og det låter meget bra, uansett hva du sammenligner med. Nå kjører han riktignok fullsize pedalbrett med den.

Jeg mistenker at bassen du savner vil savnes mindre i en bandsammenheng med trommer og bass.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.