Web Analytics
Jump to content

NAD - Vox ac4tv


ØysteinV

Recommended Posts

Fikk endelig ampen jeg har ønska meg en stund nå. Låter drit!

eller.. det orginale høyttalerelementet låter så som så. Pjaskt, spinkelt og daft. Men med ampdelen koblet i et 212 cab låter det omtrent som ac30'n i mindre format. Helt kurrant sånn sett. Hele poenget for min del var at den var mer mobil enn ac30'n, men skal jeg drasse med meg det ekstra cabbet er jo hele vinninga gått rett til helsikke.

Jeg klarer å leve med denne alene som hybel/små øvinger-amp. Den spiller usannsynlig høyt! Blir ikke akkurat clean når en drar på litt guffe, men det er heller ikke poenget.
Opplegget med 3 knotter: wattjustering, volum og tone er enkelt og supernais. En kan velge mellom 1/2 , 1 og 4 watt.

Satt lett stemninga i huset på 1 watt. Låter fint alene, tar pedaler noenlunde også (hva no enn det betyr). Men den mangler reverb, og det for min del, er en nedtur. Er ikke verre enn at jeg slenger en bakpå etterhvert.

edit: OBS!! Prøvde den først på et lite gutterom. Deisa på litt volum i stua nå og det låter føkkings dritefett uten ekstra cab.

Total vurdering: 7/10 KristianF'er.

2014310_100320142465.jpg

Edited by ØysteinV
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har en blå ac4 og den låter fett. Hat satt i et 10" celestion fra '67 og TAD rør, noe som hjalp ekstremt mye. Kan ikke si den spiller veldig høyt da =p Har den på fullt i rekkehus-stua mi når jeg klimprer på den for å si det sånn. Naboene har aldri hørt den. (Men nå har jeg også hatt en super reverb og en ac30 på fullt i kjelleren uten klaging og da)

Link to comment
Share on other sites

Har en blå ac4 og den låter fett. Hat satt i et 10" celestion fra '67 og TAD rør, noe som hjalp ekstremt mye. Kan ikke si den spiller veldig høyt da =p Har den på fullt i rekkehus-stua mi når jeg klimprer på den for å si det sånn. Naboene har aldri hørt den. (Men nå har jeg også hatt en super reverb og en ac30 på fullt i kjelleren uten klaging og da)

Høyt og høyt da.. Ikke så høyt i forhold til ac30'n. Veldig høyt i forhold til muttern som skulle se kveldsnytt.

Får du no mer bass eller "dybde" med det elementet du har nå?

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Jeg er ganske fornøyd med min AC4.

2014823_CIMG0411.JPG

Nå prøver du bare å få oss misunnelige, Gunnar. :-)

Jeg har også (bare) en blå ac4-C1bl. Synes den låter supert i forhold til størrelse og pris. Og for min del er den mer en høylytt nok.

Den kan fort bli for skarp med mine singelcoil-gitarer og mangler en del bass.

Jeg har kuttet en condensator over volum (master regner jeg med), og det hjalp veldig på fylden på lavt volum.

Forsterkeren får også mye mer tyngde gjennom et 12 toms element: har byttet til meg Vintage 30 element som spiller høyere og med mer bass enn den interne 10 tommeren. Vintage 30 er kanskje litt mer "metalisk" i klangen? Tenkte å bygge et "mykt" furukabinett til elementet, kanskje det blir litt rundene lyd?

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer! Gitaristen jeg spiller med i "julebordbandet" på jobben har en sånn VOX AC4TV, og det låter meget bra, uansett hva du sammenligner med. Nå kjører han riktignok fullsize pedalbrett med den.

Jeg mistenker at bassen du savner vil savnes mindre i en bandsammenheng med trommer og bass.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.