Web Analytics
Gå til innhold

BjørnReiten

Medlem
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

44 Excellent

Om BjørnReiten

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 135 profilvisninger
 1. [youtube] En stund siden denne ble skapt, men tenkte det var på tide å gjøre den ferdig
 2. Det var jeg ikke klar over. La ut noe på spotify, itunes osv. For flere år siden. Tidal lå vel inne i denne pakka da sikkert. Takk for tipset😄
 3. Takk, Audun! Tidal styrer jeg unna, men driver youtube fortsatt med komprimering av lyd altså?🤔
 4. [youtube] [/youtube] Ny låt rykende fersk fra masteringstudioet. Ta gjerne en titt og fortell meg hva du synes:)
 5. Fant denne låta for noen mnd siden, og bestemte meg for å gjøre et cover. Ta gjerne en titt?
 6. Lenge siden jeg har gjort et cover, så nå var det på høy tid. Har re-arrangert låta en smule, men forsøkt å beholde så mye som mulig av den originale delen. Ta gjerne en titt!?
 7. Hyggelig at du likte det! Kan prøve å få lastet opp en ukomprimert versjon på SoundCloud i løpet av helga? Du kan også spille av filmen på youtube i 1080p. Mener lydkvaliteten blir bedre da??
 8. Her er en låt jeg har jobbet med den siste tiden. Ta gjerne en lytt? https://m.youtube.com/watch?v=nTCFrUHYdp4
 9. Jeg pleier å eksportere hver enkelt tromme til et eget lydspor, slik at jeg kan importere dem i et nytt prosjekt som et multitrack. Da kan du mikse mer nøyaktig, og det blir mer oversiktlig å jobbe med EQ, reverb, kompressorer osv. Du kan også mikse trommene inne i superior, men jeg syns personlig at det er litt rotete. Så, når du har trommene fordelt utover flere spor (basstromme, skarp, tammer osv.), kan du bruke reverb-plugins'a som følger med din DAW til å mekke på hver enkelt tromme. Selv bruker jeg Cubase 8 pro, og liker veldig godt RE-Velation og Room-Works som reverb plugins. Kan også være greit å lage en effekt-bus (et effekt-spor med en fin reverb for eksempel), og så sender du de trommene du måtte ønske dit. Av og til bør du også tenke litt "less is more" i forhold til reverb-bruk. Blir fort grøtete med for mye, men hvis du får det til å høres naturlig ut (slik du ville hørt det akustisk i et rom), vil det også høre mindre digitalt og jalla ut. Når du har mikset ferdig, eksporterer du bare alle trommene ned til ett enkelt lydspor igjen, og importerer det i hovedmiksen. Håper dette var til hjelp:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.