Web Analytics
Jump to content

NGD Gibson Midtown Kalamazoo


747

Recommended Posts

Ingenting er som et plutselige impulskjøp av gitar. Denne låt så tøft at jeg bare måtte :)

Litt sånn deilig sammensausa låt av solid, semi, Les Paul og Strat ispedd et hint av feedback. Første gitaren jeg har med 57 Classic pickups. Synes de låter veldig bra. Den har også coil split på begge tone-kontroller. Allsidig og fint.

Også hvit plysj i kassa a gitt!

Veldig artig liten short scale dette.

12718846583_844b1223f4_b.jpg

12718768335_63f66b9fd6_b.jpg

12719223694_cf51a37f35_b.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Den har jeg ikke sett før... Veldig fin, gratulerer! Er det en hollowbody eller er f-hullene "juks" slik som på de andre midtownene?

Jeg har ikke prøvd de andre modellene, men denne er nok konstruert på samme måte ja. Kroppen er et helt stykke mahogni der det er frest ut to hulrom med f-hull. Hulrommene er ganske store og påvirker helt klart lyden ganske mye. Men gitaren er flat både foran og bak (hvis det er lov å si om en dame...)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.