Web Analytics
Jump to content

Innspilling av EP Billig i Hamarregionen


Polkagrisen
 Share

Recommended Posts

Hei!

Speller i et band som skal inn i studio til neste år. Vi skal lage en EP på 5 sanger. Vi er alle under 18, og har derfor svært beskjeden økonomi. Lurer derfor på om det er noen som veit om et billig studio i Hamarregionen. (Synd at Seaside er lagt ned.)

På forhånd takk :)

Hei! Kult at dere skal spille inn EP. Holder til i Oslo (nesten Hamar-regionen, i det minste). Er interessert i å hjelpe dere, og regner med at vi klarer å finne en god innspillingsløsning om dere er med på det.

Send meg en PM, så tar vi det derfra? :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

En del faktorer som spiller inn her.

Hva regner dere som billig?

Hva slags type musikk er det?

Hva slags besetning?

Henger meg på at dere bør ta kontakt med Henning Ramseth. Særdeles hyggelig og kompetent fyr med bred kunnskap om mange sjangere.

Link to comment
Share on other sites

Du kan sikkert ta kontakt angående det. Det kommer litt an på prosjektets størrelse og opptaks metoder. Vet mange band gjør Gitar "hjemme" og re amper den i studio. Men her får du nok bedre tips fra Strand studio enn av meg. Har noen kamerater i bandet Trollfest, de har gjort mye av sine ting der. Solid jobb og ikke så ille pris med tanke på at de har ett hav av instrumenter med på plata. noe som tar mer tid i studio og gjør at mixingen tar noe lengre tid en om det er ett strait 2 gitarer, bass, trommer og vokal band. Ring eller send de melding på Hjemmesiden eller facebook :)

hamar bandet wyruz gjør også tingene sine der nå

https://www.facebook.com/strandstudio

http://www.strandstudio.no

Edited by Bautabobb
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.