Gå til innhold
Polkagrisen

Innspilling av EP Billig i Hamarregionen

Anbefalte innlegg

Hei!

Speller i et band som skal inn i studio til neste år. Vi skal lage en EP på 5 sanger. Vi er alle under 18, og har derfor svært beskjeden økonomi. Lurer derfor på om det er noen som veit om et billig studio i Hamarregionen. (Synd at Seaside er lagt ned.)

På forhånd takk :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei!

Speller i et band som skal inn i studio til neste år. Vi skal lage en EP på 5 sanger. Vi er alle under 18, og har derfor svært beskjeden økonomi. Lurer derfor på om det er noen som veit om et billig studio i Hamarregionen. (Synd at Seaside er lagt ned.)

På forhånd takk :)

Hei! Kult at dere skal spille inn EP. Holder til i Oslo (nesten Hamar-regionen, i det minste). Er interessert i å hjelpe dere, og regner med at vi klarer å finne en god innspillingsløsning om dere er med på det.

Send meg en PM, så tar vi det derfra? :)

 • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

En del faktorer som spiller inn her.

Hva regner dere som billig?

Hva slags type musikk er det?

Hva slags besetning?

Henger meg på at dere bør ta kontakt med Henning Ramseth. Særdeles hyggelig og kompetent fyr med bred kunnskap om mange sjangere.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi speller det vi sjøl lik å kalle ekstrem metall. Vi skal søke støtte. Helst på to plasser. Da har vi en mulighet for å få 20 tusen. Kjekt å få spilt inn for noe rundt der.

Vi har ikke snakka ned ramseth enda, men det ryktes at han ikke tar på seg sånt lenger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Om dere skal bruke 20 lapper, ville jeg tatt turen til Oslo. Strand studio har gjort mye bra. Solide jobber innenfor sjangeren :)

Finnes sikkert flere andre plasser også. :)

 • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du kan sikkert ta kontakt angående det. Det kommer litt an på prosjektets størrelse og opptaks metoder. Vet mange band gjør Gitar "hjemme" og re amper den i studio. Men her får du nok bedre tips fra Strand studio enn av meg. Har noen kamerater i bandet Trollfest, de har gjort mye av sine ting der. Solid jobb og ikke så ille pris med tanke på at de har ett hav av instrumenter med på plata. noe som tar mer tid i studio og gjør at mixingen tar noe lengre tid en om det er ett strait 2 gitarer, bass, trommer og vokal band. Ring eller send de melding på Hjemmesiden eller facebook :)

hamar bandet wyruz gjør også tingene sine der nå

https://www.facebook.com/strandstudio

http://www.strandstudio.no

Endret av Bautabobb

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av oyvind93
   Hallo
   Eg er ein student som går ved Noroff fagskule i Oslo. Eg har ein semesteroppgåve der eg skal spille inn ein song til eit band. Har du eit band eller kjenner til eit band som er interessert i å spille inn i eit studio som er eit av de beste studioet i Norge heilt gratis? Dette er første mann til mølla! Innspilling vil fåregå rundt 5 desember, men visst du tar kontakt kan me finne eit tidspunkt som passer best for alle. Alle sjangre er velkommen! Send meg gjerne demoer av bandet ditt
   Ta kontakt på oyvind.finn@hotmail.com
   - Øyvind Finne
  • Av Soundmannen
   Hei!
   Som dere skjønner så har jeg lyst på triggere. Har noen prosjekter på lyr der jeg trenger å legge inn noen spesialeffekter på skarp/tammer og triggere tenker jeg ta er løsningen.
   Men dette er jeg helt uerfaren på. Kan dette kobles i en boks som kun gir meg et midisignal? Hvilken boks trenger jeg da og er brukbar? Alt skal skje via MIDI til pc så trenger ikke noen boks med noen effekter eller lignende. Er det stor forskjell på kvaliteten på triggerne? Vet noen bruker triggere for å start f.eks gater og lignende. Hvordan fungerer det?
    
    
    
  • Av Soundmannen
   Hei!
    
   Da har jeg endelig fått bygget meg et studiorom på garasjeloftet og fått leket meg en del med mic-plassering, stemming av slagverk osv. Men nå har jeg hatt ett par trommiser på besøk får å prøve å "temme" slagverket, men vi ble enige om at slagverket jeg har er ikke egnet til mitt bruk.
   Jeg har i dag et Tama Superstar sett med 10x6,5," 12x8" og 16x14" tammer. Jeg ønsker rockelyd og det klart vi ikke å få til. Stemte jeg så mørkt så jeg ville ha det, ble det bare papp lyd. Har prøvd alt av skinn osv.
   Så kommer alternativene til løsning:
    
   1: Kjøpe nytt slagverk komplett. F.eks Tama Starclassic (10x10", 12x11", 14x14" og 20x16") eller Yamaha Maple Custom Absolute (10x9", 12x10", 16x12" og 22x16") Har en kollega som skal selge dette som jeg vurdere å kjøpe av.
   2: Kjøpe nye tammer til det settet jeg allerede har. Skarpen og stortromma er jeg stort sett fornøyd med (kan sikkert skru til jeg blir helt fornøyd).
    
   Noen tanker? 
  • Av OsamaFetLaden
   Kjøpte en LP Studio i Alpine White grisebillig på outlet på 4Sound. Den ankom med ei skjemmende, gul stripe i lakken, på baksida av kroppen. Vises ikke godt på bilder, pga whiteout vil jeg tro(?), men den vises altfor godt for det blotte øye. 
   Spørsmålet er: Går det greit å polere bort sånne ting uten å herpe finishen? Hva bør jeg i så fall polere med?


  • Av simenandreas
   Hei, jeg har en bachelor i musikkproduskjon og leter etter flere band/ artister som jeg kan jobbe med. Jeg har jobbet med mange ulike sjangere blant annet rock, metal, pop og eletronisk musikk. Sjekk gjerne ut min soundBetter-side og facebook-side;
   https://soundbetter.com/profiles/35618-sak-music
   https://www.facebook.com/SimenMusic/
   Jeg gjør også egen elektronisk musikk som kan sjekkes ut her;
   Rock jeg har gjort kan høres her:
   Jeg tar 1000kr for miks og master
    
    
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.