Web Analytics
Jump to content

Epiphone Dot 335 - Any good?


Guest Hans Hansen

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

Heisann

noen som har erfaring med denne?

styrer normalt unna alt av vanlige Epis men for 1500 kr tenkte jeg det kunne være ok som en gitar som bare alltid står framme i lokalet og som man ikke trenger være så nøye med.

orker ikke oppgradere den på noe vis så om den låter helt jævlig og ustemt originalt står jeg nok over..

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt to stk.

For å være helt ærlig.. Jeg brukte dem max en uke, så gikk jeg lei og de ble ståendes, selv om de egentlig passet "stilen" jeg spilte bedre enn andre gitarer jeg hadde. Har man ikke "bedre" gitarer kan jeg se for meg at det er god knall, men mår man har det, så faller Epis ganske kraftig gjennom. Det er gode gitarer til 3000kr og nedover.. Men det er jaggu ikke stort mer enn det. Holdt tuningen greit, men kunne vært bedre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde en slik på den tiden da de kosta 4500 ellerno, og syntes det var mye for penga da også! Hvordan kvaliteten er nå i forhold til da aner jeg ikke. Pickupene var ganske platte... Er vel bare å stikke innom nærmeste 4sound og prøve en :)

Evt. spytte i bittelitt mer og gå for en Sheraton!

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Skal jeg gi noe mer kan jeg like godt gå for en Greco SA el Orville by Gibson ol.

Tror uansett jeg skal innom 4sound til uka og teste litt:)

Link to comment
Share on other sites

Tror det er samme pickups i både Dot og Sheraton..

However, Dot er en helt grei gitar i sin prisklasse. Halsen på min Dot er mye mer stabil sammenlignet med en OEM hollow jeg hadde tidligere som lå i samme prisleie. Tunerne er fra Grover, og helt greie. Synes den låt pent på clean setting med pickupbryteren i midtposisjon, men jeg bytta uansett pickupene på min.... 1500 for en Dot er ikke noen upris hvis den er høvelig fin i pussen.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte selv en Dot ny for ett år siden, har satt inn GFS Retrotron pickups og montert Bigsby på den. Den holder stemminga kjempebra, selv ved bruk

av Bigsbyen. Dette er MYE gitar for pengene! Har prøvd flere , mye dyrere gitarer, men denne er knall! Eneste jeg ikke liker er pickupsene, men

det trenger ikke koste all verden å bytte en eller begge ut.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte en sånn ifjor fordi den var "billig".

Min erfaring er at den var vell verdt pengene, men det betyr ikke nødvendigvis at det er en god gitar. Den låt faktisk veldig bra med GFS-pickups, men jeg kom aldri over den "billige" følelsen den hadde. Halsen føltes veldig billig, og det gjorde at jeg ikke hadde noe særlig lyst å spille på den.

Det er mye gitar for pengene, men at den er absolutt verdt 2k betyr ikke at det er en god gitar imo. For min del så var det litt sløsing med penger.

Link to comment
Share on other sites

Virker som om det er stor variasjon mellom ulike eksemplarer så jeg tror dette er en modell det kan være lurt å teste mange eksemplarer for å finne den rette. Har en kollega som var usedvanlig heldig med sin, mens andre jeg har tatt i ikke har vært like gode.

Link to comment
Share on other sites

Hadde en som jeg solgte for en stund siden, kjøpt ny på 4sound for rundt 3 lapper. Mye gitar for pengene, og for meg et fint supplement til min tele-type. Men jeg spilte lite på den, ikke fordi jeg hadde noe imot den, men fordi interessen gikk mer mot den andre elgitaren min. Min holdt stemmingen bra, men G-strengen (uspunnet) måtte stemmes oftere enn de andre. Enkel i utførelse, men ikke kjip. Min var godt intonert, og veldig lettspilt. en del klirr, men ingenting som hørtes med amp. Liker man den typen gitar, så kan du nesten ikke gjøre feil med et bruktkjøp. Du får omtrent pengene igjen om du vil ha noe annet etter en stund.

Link to comment
Share on other sites

Minner bare om at "Grover" og Grover ikke er det samme når det gjelder stemmeskruer, selvsagt kun etter min egen erfaring. De "Grover" stemmeskruene som sitter på Eps kan umulig være det samme som man bruker på dyrere gitarer. Jeg har en Epi LP, og jeg stemte og stemt og stemte og... Byttet ut stemmeskruene med noe rimelig GFS, og ble kvitt problemet.

Jeg skjønner ikke at noen er villige til å vanne ut produktnavnet sitt til de grader. Det kan jo tenkes jeg var skikkelig uheldig med originalene. Seks ganger, alle var like ille, og jeg er ikke veldig kresen.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.