Web Analytics
Jump to content

Epiphone Dot 335 - Any good?


Guest Hans Hansen
 Share

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

Heisann

noen som har erfaring med denne?

styrer normalt unna alt av vanlige Epis men for 1500 kr tenkte jeg det kunne være ok som en gitar som bare alltid står framme i lokalet og som man ikke trenger være så nøye med.

orker ikke oppgradere den på noe vis så om den låter helt jævlig og ustemt originalt står jeg nok over..

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt to stk.

For å være helt ærlig.. Jeg brukte dem max en uke, så gikk jeg lei og de ble ståendes, selv om de egentlig passet "stilen" jeg spilte bedre enn andre gitarer jeg hadde. Har man ikke "bedre" gitarer kan jeg se for meg at det er god knall, men mår man har det, så faller Epis ganske kraftig gjennom. Det er gode gitarer til 3000kr og nedover.. Men det er jaggu ikke stort mer enn det. Holdt tuningen greit, men kunne vært bedre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde en slik på den tiden da de kosta 4500 ellerno, og syntes det var mye for penga da også! Hvordan kvaliteten er nå i forhold til da aner jeg ikke. Pickupene var ganske platte... Er vel bare å stikke innom nærmeste 4sound og prøve en :)

Evt. spytte i bittelitt mer og gå for en Sheraton!

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Skal jeg gi noe mer kan jeg like godt gå for en Greco SA el Orville by Gibson ol.

Tror uansett jeg skal innom 4sound til uka og teste litt:)

Link to comment
Share on other sites

Tror det er samme pickups i både Dot og Sheraton..

However, Dot er en helt grei gitar i sin prisklasse. Halsen på min Dot er mye mer stabil sammenlignet med en OEM hollow jeg hadde tidligere som lå i samme prisleie. Tunerne er fra Grover, og helt greie. Synes den låt pent på clean setting med pickupbryteren i midtposisjon, men jeg bytta uansett pickupene på min.... 1500 for en Dot er ikke noen upris hvis den er høvelig fin i pussen.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte selv en Dot ny for ett år siden, har satt inn GFS Retrotron pickups og montert Bigsby på den. Den holder stemminga kjempebra, selv ved bruk

av Bigsbyen. Dette er MYE gitar for pengene! Har prøvd flere , mye dyrere gitarer, men denne er knall! Eneste jeg ikke liker er pickupsene, men

det trenger ikke koste all verden å bytte en eller begge ut.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte en sånn ifjor fordi den var "billig".

Min erfaring er at den var vell verdt pengene, men det betyr ikke nødvendigvis at det er en god gitar. Den låt faktisk veldig bra med GFS-pickups, men jeg kom aldri over den "billige" følelsen den hadde. Halsen føltes veldig billig, og det gjorde at jeg ikke hadde noe særlig lyst å spille på den.

Det er mye gitar for pengene, men at den er absolutt verdt 2k betyr ikke at det er en god gitar imo. For min del så var det litt sløsing med penger.

Link to comment
Share on other sites

Virker som om det er stor variasjon mellom ulike eksemplarer så jeg tror dette er en modell det kan være lurt å teste mange eksemplarer for å finne den rette. Har en kollega som var usedvanlig heldig med sin, mens andre jeg har tatt i ikke har vært like gode.

Link to comment
Share on other sites

Hadde en som jeg solgte for en stund siden, kjøpt ny på 4sound for rundt 3 lapper. Mye gitar for pengene, og for meg et fint supplement til min tele-type. Men jeg spilte lite på den, ikke fordi jeg hadde noe imot den, men fordi interessen gikk mer mot den andre elgitaren min. Min holdt stemmingen bra, men G-strengen (uspunnet) måtte stemmes oftere enn de andre. Enkel i utførelse, men ikke kjip. Min var godt intonert, og veldig lettspilt. en del klirr, men ingenting som hørtes med amp. Liker man den typen gitar, så kan du nesten ikke gjøre feil med et bruktkjøp. Du får omtrent pengene igjen om du vil ha noe annet etter en stund.

Link to comment
Share on other sites

Minner bare om at "Grover" og Grover ikke er det samme når det gjelder stemmeskruer, selvsagt kun etter min egen erfaring. De "Grover" stemmeskruene som sitter på Eps kan umulig være det samme som man bruker på dyrere gitarer. Jeg har en Epi LP, og jeg stemte og stemt og stemte og... Byttet ut stemmeskruene med noe rimelig GFS, og ble kvitt problemet.

Jeg skjønner ikke at noen er villige til å vanne ut produktnavnet sitt til de grader. Det kan jo tenkes jeg var skikkelig uheldig med originalene. Seks ganger, alle var like ille, og jeg er ikke veldig kresen.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.