Web Analytics
Gå til innhold
Mariefme

Hjelp! Leter etter penn til noteskriving!

Anbefalte innlegg

Hei! Kjæresten min spiller akustisk gitar, og har nevnt at han ønsker seg en penn for å bruke spesielt til å skrive noter. Finnes det en type penner som er spesielt gode til dette? :)​ Har googlet litt (les en del) og funnet noen fine fyllepenner fra merket "Lamy Safari" men vet jo ikke om de duger... Hjelp!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du finner helt sikkert en tusj som er egnet til dette.Stort utvalg på de fleste bokhandler,Clas Ohlson og Staples. :)

En kalligrafipenn er også et alternativ.

Endret av jantore

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

På den tiden jeg holdt på med det der, brukte jeg en tynn trykkblyant først, og tusjet med en litt grov arkitekt- tutsj, type rotring. Det kreves litt tilvenning å tusje med en slik, men det man får rimelig kjapt dreisen på det. Det er ikke alt notepapir som egner seg til den tusjen, det bør være ganske glatt og kompakt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fyllepenn med spesiell spiss til noteskriving er hva proffene bruker. Som regel laga i Japan og koster fra 500 spenn og oppover. Søk på "fountain pen music nib" på Ebay, for eksempel.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tusen takk for tipsene! Det var via Ebay jeg kom over den sorten fyllepenn jeg ser på nå, hvor jeg kan velge en spiss som er ekstra fin. Har lest flere gode anmeldelser av den, hvor de sier den visst er en av de beste innen den "ikke-så-veldig-dyre" klassen :) Tror det blir denne, i matt sort :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Markusk95
   Heisann!
   Helt ny her - men er det noen her som kan hjelpe med å finne gitarspillet til "måkene" av Børretzen?
  • Av Lunarious
   Hvordan kan jeg få fagbrev i musikk (gitar) og studiekompetanse når jeg ikke har søkt til fristen på skolen? Og eventuellt hva koster det?
  • Av 25Grader
   Jeg er helt ny her på formuet. Jeg har spilt gitar litt av og på, og kan det mest obligatoriske innen grep, (A,Am,C,D,Dm,E,Em,) osv.. og holder på å trene videre med F, osv..
   Men ett a mine hovedproblemer er faktisk ikke spillingen i seg selv. Men det og finne sanger som jeg har lyst til og spille. Nå er jeg kanskje av den litt mere "bygda" mannen. Jeg har søkt opp og ned i mente, etter kordene til sangene jeg vil spille nå i første omgang.
   Som Vestlandsfanden, og Lothepus i fra Fjorden cowboys. Dette er musikk som er både livlig og er kjekt på foreksempel fest.
   Har det vært mulig og fått hjelp til noen av sangene? Nå ligger det noen linker her om noen har lyst til og hjelpe. Nå skal det jo sies at jeg øver og prøver å spille etter så mye som jeg klarer. Men for å være helt ærlig finner jeg det ikke så veldig lett. Noen av sangene nedenfor er det jo også fingerspill i. Dette er noe som jeg trener på. Og jeg spør ikke om hjelp til alle sangene. Om noen har lyst så holder en sang mere en nok. Jeg har sittet å slitt for me, for en erfaren gitarist kan kanskje le litt av dette spørsmålet mitt. Men har også noen spesielle tips til dette er jeg fornøyd. Men det handler vel mest om å bruke tid på å holde på til man får det til? Eneste jeg lurer på er om jeg virkelig spiller rett når jeg "oversetter" sangene til kordene. Det er ikke akkurat det mest morsomme jeg gjør, men det handler ikke om at jeg ikke liker musikk. Men fordi jeg er ganske usikker på om jeg gjør det rett, om en E er en E eller en Em. Men det er vel kanskje bare prøving og feiling så sitter det vel etterhvert?
  • Av sorrysomehow
   Fant ingen skrytetråd og velger derfor å poste den nye demoen min her.
   Låten er å finne her: www.facebook.com/degloomband
   Tilbakemeldinger?
  • Av malenemarkussen
   Jeg heter Malene Markussen og er en låtskriver/vokalist.
   De siste 7 årene har jeg sunget i rockebandet Acelsia, men har nå nettopp gått solo.
   Jeg skal spille konsert på Oslo musikkfest med mitt soloprosjekt 7.juni og trenger en på gitar og en på synth. Har også flere gigs rundt om i Norge, men det er ikke før til høsten igjen.
   Leter etter noen som klarer å lære seg låter raskt, er kreative, stødige og kan komme med innspill på uproduserte låter. Trenger noen som kan hjelpe meg med å høre best mulig ut live!
   Noen av låtene kan du høre på www.soundcloud.com/malenemarkussen
   Er du interessert, send en presentasjon av deg selv med noen referanser til malene.markussen (at)gmail.com
   Gleder meg til å høre fra deg!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.