Web Analytics
Jump to content

Hjelp! Leter etter penn til noteskriving!


Mariefme
 Share

Recommended Posts

Hei! Kjæresten min spiller akustisk gitar, og har nevnt at han ønsker seg en penn for å bruke spesielt til å skrive noter. Finnes det en type penner som er spesielt gode til dette? :)​ Har googlet litt (les en del) og funnet noen fine fyllepenner fra merket "Lamy Safari" men vet jo ikke om de duger... Hjelp!

Link to comment
Share on other sites

På den tiden jeg holdt på med det der, brukte jeg en tynn trykkblyant først, og tusjet med en litt grov arkitekt- tutsj, type rotring. Det kreves litt tilvenning å tusje med en slik, men det man får rimelig kjapt dreisen på det. Det er ikke alt notepapir som egner seg til den tusjen, det bør være ganske glatt og kompakt.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for tipsene! Det var via Ebay jeg kom over den sorten fyllepenn jeg ser på nå, hvor jeg kan velge en spiss som er ekstra fin. Har lest flere gode anmeldelser av den, hvor de sier den visst er en av de beste innen den "ikke-så-veldig-dyre" klassen :) Tror det blir denne, i matt sort :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.