Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Lunarious

Medlem
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Lunarious

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

730 profilvisninger
 1. Jeg klarer å verdsette at du er forskjellig fra meg. Men du verdsetter ikke at jeg er en Asperger, og som Asperger underlegger jeg meg ikke deres lover eller kunnskaper. Jeg er en fri borger eller slave av Allah og en verdensborger, men du er slave av psykiatrien legene og Norge. Det er ikke legene som er samfunnstoppen, jeg er sikker på at det var en kriger/general som fant på begrepet bakterier (som vi ikke ser) og du lever på luft og kjærlighet. Lufe er lek. Og kjærlighet får du av lovene (ikke legenes lover). Vi trenger leger, men en god konge er tjeneren av sitt folk. Det er legene og man
 2. Jeg svarte CastroFiber opprinnelig. Og vi har det gående om maskulin (sterk) og feminin (sexy) i forhold til bass og diskant. Dette har med fakta å gjøre ikke erfaringer. Og toner i henhold i en skala.
 3. Nei. Jeg mener fordi jeg er fra Asia og bor i Europa. Jeg ser begge to. Og derfor har jeg rett. Det er ikke enten dere eller meg. Den gamle verden har ansinuitet.
 4. Du har hellige tall i alle variasjoner, men 5 er spesielt. Strengt tatt er likevekt ikke en sans. Jeg tror Kineserene brukte 5 tone system i tillegg til at de hadde de 5 elementene. Hvis du trekker inn moderne vitenskap så blir det bare Kaos for de har ikke noe hellig. Jeg er gammeldags og du moderne enten du er liberal eller streng. Jeg har ikke avvist deres argumenter. Men jeg sa dere har deres perspektiv. Jeg er ikke dere. Dere er flere men jeg er gammeldags og har rett siden jeg bor i Norge.
 5. Jeg synes hun bruker A# når hun sier hazy. Det er (og den påflgendende tonenen) de mest markante. Det er jo Pop, riktig? Men rappen er noe i bakgrunnen for meg feks med sangen Airplanes fra Paramore og han andre rapperen. Jeg hører ikke språk så godt kanskje fordi jeg har Asperger, og jeg er økologisk og naturlig så alt jeg sier (hvis jeg ikke trykker på vent knappen) er riktig også fordi jeg har Asperger. Mange Aspergere har gehør har jeg hørt, men de har kommunikasjonsproblemer. Beklager CastroFiber jeg orker ikke. Jeg har sagt mitt. Take it or leave it. jeg har lagt ved dok
 6. Det var du som startet med begrepet regelrett. Ellers er jeg enig. Og med det jeg er enig i vil jeg ha eksempler.
 7. Strøm går ikke uten resistans. Du trenger motstand. Er du taus og ikke gir er du en synder og Jesus tilgir deg ikke for han er Muslim og døde ikke, ikke for en synder. Og du får din straff av en rettferdig Gud eller hans nåde og barmhjertighet.
 8. Les dette hette her: 5) SHEN AND HUN AND JUNGIAN PSYCHOLOGY http://maciociaonline.blogspot.no/2012/11/shen-and-hun-psyche-in-chinese-medicine.html helt nederst i artikkelen, det er kort. Jeg spurte om det var tydelig nok ikke om jeg eller du skulle gi opp enda.
 9. Regelrett ja. Men i språk har du regelrett bøying av ord som sterk sterkere sterkest. Og uregelrett som god bedre best (det heter ikke god godere goest). Jeg er en kaos pilot (uregelrett) uoffisiellt. Jeg vil ha det regelrette av dere. Jeg tror dere holder tilbake.
 10. Damer har mer følelser enn menn, de oppfatter toneleie og farger bedre enn menn og bruker et nyansert språk, ytre diskant, det er det vi ser ( som er mer attraktiv seksuellt for menn og kanskje kvinner) og indre bass (de har en mann inni seg selv). Menn fysisk er motsatt. Psykologer idag mener det er blandet mellom mann og dame i det indre og ytre. Er det tydelig nok?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.