Web Analytics
Jump to content

NGD-Fender FSR Classic Series ’72 Telecaster Deluxe Tangerine Flake


Loztboy
 Share

Recommended Posts

Jeg har lenge hatt lyst på en 72 Telecaster Deluxe, for en uke siden tok GAS fullstendig overhånd.

Jeg tenkte som jeg pleier når jeg skal kjøpe gitar, bedre med tilgivelse enn tillatelse. (Kona)

I dag kom godsakene.

F72Tdlx_1.jpg

F72Tdlx_2.jpg

F72Tdlx_3.jpgF72Tdlx_4.jpg

Det er ikke lett å ta bilde av sparke finnishen :)

Jeg har ikke fått av plasten enda, tar det når jeg bytter strenger, og det må skje snart for det sitter 9-42 på den, må ha 10-46.

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

Denne er litt 'over the top' for min del, men den har allikevel en litt merksnodig appell... :)

Hvordan låter pickupene? (Fender widerange-reissues er jo ikke viden kjent for å være særlig vintage-korrekt). Jeg hadde en thinline-tele i et par dager for noen år siden med widerange-pickuper. Låt ikke så altfor gæli. Som en bolt-on med tynne humbuckere, noe det i for seg også var. :)

Link to comment
Share on other sites

Den ser ikke så voldsom ut i "virkligheten" Har ikke fått testa på full pupp enda. Har lest endel om ri-pickupsene, skal gi de en sjanse før jeg eventuelt bytter de ut med f.eks. The Creamery.

Den låter litt mørkt, mulig jeg må bytte pots, tror det sitter 250k potter i den.

Ellers god å spille og låter ganske tøft.

Utseende minner om en fin redhead :D

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

Etter litt testing syntes jeg pickupene låt litt vel dafft, for å teste satt jeg på en 750K resistor mellom lug1 og jord, så det ble 1 meg.

Det er dag og natt, nå låter de fint og klart! Nå er det bare å skaffe 4 stk. CTS 1 Meg pots.

Til info satt det CTS 250K i stock.

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...
Setter du den 750k motstanden mellom lug 1 og 2 (altså inn og ut på potmeteret) vil du få litt jevnere kontroll over volumdroppet, samtidig som du opprettholder 1M når volum er på fullt.

Stryk! Tilbake på skolebenken gutt.....

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.