Web Analytics
Jump to content

Squier Telecaster


Harald Kvamsdal

Recommended Posts

Takk for bud og kommenterer :-)

Eg har bestilt nye mikkar til den og litt anna hardware. Halsen er rett og fin. Båndene er lite slitt.

Litt kul historie på denna gitaren. Kjøpt ny av ein som var litt for glad i det sterka i 1985. Han måtte gje frå seg gitaren for pengar han skyldte i ca 87' Stått i eit skap siden.

Se bileter av serienummer og dato.

post-11266-0-03614600-1356252204_thumb.j

post-11266-0-71949800-1356252391_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Var først ute på gitaren, men fant ut at det fikk holde med de jeg har selv om prisen var helt utrolig. Takket derfor nei etter litt betekningstid. Angrer litt på det nå, men er glad for å se at den har havnet hos noen som setter pris på den og som ikke bare er ute etter å tjene noe kjappe penger.

Link to comment
Share on other sites

Var først ute på gitaren, men fant ut at det fikk holde med de jeg har selv om prisen var helt utrolig. Takket derfor nei etter litt betekningstid. Angrer litt på det nå, men er glad for å se at den har havnet hos noen som setter pris på den og som ikke bare er ute etter å tjene noe kjappe penger.

Gitaren trenger en god overhaling, og bilder lyver alltid. Men når det er sagt så har eg stor tro på at det kan bli ein god gitar. Eg har slipt båndene, og polert dei opp att. Kroppen skal lakkas i gul, med kvitt sparkle plekterbrett. Nye mikkar, stemmeskruer, og litt anna knask. Så gitaren vart ikkje heilt billig alikavel. Eg kan sikkert leggja ut bileter når den er ferdig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.