Web Analytics
Jump to content

NAD! :)


Recommended Posts

Tenkte å hooke meg opp med sånne bein som man kan tilte den bakover med, slik det er på noen fender comboer stock, noen som veit hvor man kan få tak i?

Edit: er klar over at det sikkert finnes tonnevis med fete amper i denne prisklassen 10-12k på bruktmarkedet, men akkurat nå prioriterte jeg å ha 2 års garanti på ampen, da vi er så mye ute og de to siste ampene mine har gått til helvete, og det er dyrt å fikse det hele tida :)

Edited by oystein1988
Link to comment
Share on other sites

Føtter får du nok tak i via samme 4sound-butikken, de står oppført i accessories-katalogen til Fender. Har ikke katalogen her akkurat nå, men vet de finnes.

Låter fint de ampene der. Noen på TGP som har hatt litt problemer med popping og smell ved kanalskift, men har ikke lagt merke til det i de jeg har testa :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gratulerer så mye Øystein! Da er du i Fenderklubben du også :-)

Du slipper aldri ut ;-)

Takk!

Ble litt lei den sylskarpe marshall-lyden. Syntes fender har en mye saftigere og deiligere feit vreng. Levde ganske trangsynt i noen år om at marshall og les paul var det eneste for meg, og alltid kom til å bli.

Men endte istedet opp med en Fender og ES til å bli hovedverktøyet mitt ;)

Her er det nok vreng i massevis, og skikkelig sustain/compressed sound på gain 2 knoben! Den feeder alltid der jeg vil, og ikke bare sånn ukontrollert dritt. Også blir den skikkelig clean ved å skru ned gitaren og spille løst, og er veeeeeldig var på hvordan attack og strengeanslag man har på gitaren. Mer enn noen annen amp jeg har prøvd. Her kan man ikke gjemme seg bak masse vreng og dioder, her skinner alt gjennom, og alt høres! :P

Jeg har jo nå et "tomt" classic 30 combokabinett stående med fullt fungerende element, og ampchassis. Det hadde vært tøft å prøve å lage en rør-amp, kunne ikke du sendt meg oppskriften og skjemaer til den ampen vi en gang skulle lage da jeg gikk på Glemmen? :)

Tror jeg trenger litt assistanse også, da jeg begynner å bli rusten på elektronikk-kunnskapene og husker for det meste de mest basic tinga. Er jo lett å kommunisere via mail/PM nå ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.