Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

AddiToll

Medlem
 • Innholdsteller

  408
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

24 Excellent

Om AddiToll

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 19. aug. 1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kråkstad

Nylige profilbesøk

18 289 profilvisninger
 1. Ønsker å kjøpe en Nash Telecaster. Farge har jeg ikke bestemt meg for ennå, annet enn at jeg ikke skal ha sunburst. Helst 50-talls, men er åpen for T63-modellen også.
 2. Har opplevd en rar hisselyd fra gitaren hver gang jeg drar over strengene. Det er altså ikke en konstant lyd. Har en mistanke om at det er noe med pickupene. Noen som har peiling på hva dette kan være? Tenker å sende gitaren inn til reparasjon, men føler jeg trenger noe mer konkret å si til de som skal reparere.
 3. Aha, så det som må prøves er rett og slett å file ned sadel, og muligens justere truss rod etter dette?
 4. Er ikke noen Fender, men den låter kuler! Har ennå ikke lært å utnytte alt potensialet til den innfløkte pickup-konfigen. For de som ikke ser hva det er, så er det en Valley Arts Brent Mason Signature tidligere eid av Lars Haavard Haugen.
 5. Åja, riktig. Skal undersøke om det er noe løst der.
 6. Endelig fått amp i hus etter en altfor lang periode på øvingslokalet! Pedalbrettet er ikke komplett, men jobber med saken.
 7. Takk for svar! Stemmeskruene satt godt, men strammet til alle litt allikevel uten hell. Skal få hjelp til å ta på deler, mulig det bærer noe med seg.
 8. Heisann godtfolk, har hatt et problem i det siste med min Gibson J-15. Den buzzer kun på B-strengen. Har saumfart internett etter måter å fikse dette på, men føler meg helt maktesløs etter justering av truss rod, bytting av strenger og fuktighetsgivende sak i gitarkassa i et halvt år. Har også prøvd å sette capo på første bånd for å utelukke at det har noe med nøtta å gjøre (vennligst korriger meg om jeg tar feil). Det høres nesten ut som at buzzinga kommer fra område ved bridgen. Noen som har en anelse om hva jeg kan gjøre for at den skal slutte å buzze?
 9. Noen som har forslag til True Bypass loopere? Tenker på en strip med 6-7 switcher. Finner ingen forhandlere i Norge som selger slike... Adrian Tollefsrød
 10. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har alltid syns at amerikanske Fendere til rundt den prisen er solide og gode uansett type. Har hatt en Fender American Standard Stratocaster i noen år, og den holder stemminga VELDIG bra, er svært lettspilt og låter kjempebra til å være en standardutgave. Så jeg ville titta på Fender American gitarene!
 11. Usikker på hva disse vanligvis ligger på, men er ganske sikker på at jeg gjorde en veldig god deal! 12 lapper kosta den ?
 12. Halla, gjorde nettopp et impulskjøp av en Valley Arts Brent Mason. Var en sen kveld i eksamensperioden på lønningsdagen. Synes det var ett eller annet spennende med pickup-kombinasjonen. Har hørt at disse har svært tjukke halser, men dette er i utgangspunktet ingen ulempe for meg. Selger påstod også at gitaren hadde tilhørt selveste Lars Haavard Haugen. Måtte jo bare ha den da ? Fikk dette også bekreftet av han, og fikk også vite hvilke låter han hadde brukt den på. Som Lars Haavard-entusiast er jo dette kjempekult! Jeg har ikke fått den i henda ennå, kommer bok i posten i morg
 13. Takk for infoen! Ble nesten litt redd for at det har skjedd allerede. Men da er det vel andre symptomer?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.