Web Analytics
Jump to content

NGD: Warmoth Stratocaster


OsloGutten

Recommended Posts

Fikk denne i posten i sammenheng med en byttedeal med Kossoff i går :) Gitaren er sinsykt rå. Låter og spiller helt rått!

Finishen er ganske spesiell, men jeg liker den mer og mer for vær gang jeg ser på gitaren. Kult at den skiller seg litt ut.

I gitaren sitter det også Suhr mikrofoner, Willkinson tremolo og Spers(z)el tuners. Fint treverk er det også. God kombinasjon, alsidig gitar dette. Veldig bra setup er det på den også!

Halsen er relativt tykk ved headstocken, men blir tynnere mot kroppen. Dette gir muligheten til å holde et godt grep når man slår rockeakordene, men også lettere når du skal over gå på solopartiet. Sitter godt i hånda. Vibarmen er helt fantastisk, og er den beste jeg noen gang har vært borte i. Det er forøvrig pickupsene også. Og gitaren :) Liker H-S-S setupet.

Nok prat, her er noen bilder (tatt med iphone):

IMG_0330.jpg

IMG_0324.jpg

IMG_0326.jpg

IMG_0327.jpgIMG_0315.jpg

IMG_0322.jpg

IMG_0329.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Grattis med fet gitar! Digger den glitrende rødfargen! ;) Registrerer også at det er en veldig deilig bro som sitter på gitaren.

Du har rett i at den skiller seg ut, fikk plutselig litt lyst på en selv... Oh Fuck, GAS here I come!

Link to comment
Share on other sites

Kan styre min begeistring for finishen, selv om jeg har Strat i gull selv...

Men kvalitet og spillefølelse i Warmoth er udiskutabel! Har en Jazzmaster-aktig sak med P90's skrudd sammen av deler derfra, og den er meget god!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.