Web Analytics
Jump to content

Gitarnorge-Jam #3 [INNSPILLINGER]


OsloGutten

Recommended Posts

Da er jeg ferdig med å mikse sammen soloene over backingtracket. Dette gikk veldig fort fordi jeg fikk sendt solobidragene som mp3-filer. Jeg slapp unna alle problemer :)

Ang. neste "solo-runde" trenger jeg flere bidrag. Bare å slenge seg på ;)

Syntes at alle bidragene var fantastiske, og de passet kult sammen. Dere må bare skrike ut hvis det er miksa feil fra min side ;)

Enjoy!

Edited by OsloGutten
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kjempebra! Vi begynner å bli bra på dette nå. :) Synes alle har gode bidrag, det funker bra med tanke på at vi ikke har hørt hverandres bidrag og har forskjellig tilnærming.

Når det er sagt så tror jeg timingen på mitt bidrag er littegrann off, men det er kun flisespikking, kjempebra mikset!

Link to comment
Share on other sites

Sendt inn noe rølp, tenkte jeg skulle være litt streng mot meg selv og gå for improviserte første-takes (vel det ble noen andre takes pga noen altfor stygge feil men... :D )

Veldig bra det som er spilt inn til nå!

Link to comment
Share on other sites

Yey, du traff soloen også! Første gang i sånt prosjekt at soloen har blitt satt riktig.

EDIT: haha, digger at du brukte en liten del av soloen min på slutten der!

Kanskje litt vanskelig å høre, men jeg plasserte faktisk en liten bit av Gluke sin solo også :D

Link to comment
Share on other sites

Har nok en gang fått inn to fantastiske bidrag, og som sagt må flere bli med :) Har også to til bidrag, som også er klare når som helst.

Uansett vil jeg at vi tar diskusjonen om innspillinger, innspillingsproblemer, osv, i denne tråden her:

Anbefaler å lese tråden uansett :)

Edited by OsloGutten
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.