Web Analytics
Jump to content

Kvinnelig vokalist søker band i Bergen


punksRule

Recommended Posts

Er ei jente på 22 som leter etter et band i Bergen.

Jeg liker det meste av musikk og synger det meste. Min naturlige sangstemme er ganske lys, men liker godt å vri og vrenge på den. Om det trengs kan jeg godt skrike litt også :)

Om du lurer på noe, så send en mail til yvonne.thorvaldsen@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Har veldig lyst til å synge noe Evanescence-inspirert, men også noe inspirert av Paramore, Blackmore's Night, Dead Weather eller Band of Skulls.

Samtidig har jeg lyst til å utforske stemmen min litt mer og synge noe som er mer i retningen av Otep, In This Moment, Jack Off Jill, Kittie eller Walls of Jericho.

Har ikke gjort så mye tidligere... Var med i band på ungdomkolen, men det er jo mange år siden! Utenom det har jeg bare "jammet" med venner innimellom og går muikk-/vokal-linje på folkehøgkole =/

Skriver forresten tekster også!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.