Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Håvard Dyngeland

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Håvard Dyngeland

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for mange svar. Jeg har hørt at Victor også gjør godt arbeid, men har tidligere prøvd å få kontakt med han, men veldig vanskelig å finne kontaktinformasjon. Har funnet litt info på facebook, og prøvd å kontakte direkte på melding der, og på mailadressen som står oppført der. Dro også ned til sjappen hans i Kong Oscars men den var tydeligvis stengt til tross for at jeg var der minst en time før stengetid i følge åpningstider på nettet. Så litt vanskelig å få kontakt med han. Jeg tok kontakt med Eugen for noen år siden, da han fortalte at han ikke bygget gitarer lenger men
 2. Hei jeg har en gammel strat som jeg har lyst å gjøre til å fikse opp. Den har ganske slitne bånd noe som etter litt undersøkelse på nett virker som noe herk å gjøre selv. Derfor lurte jeg på om noen her kan eller kjenner noen i bergensområde som gjør dette? I såfall kunne jeg ønsket å komme i kontakt disse.
 3. Hei På skolen jeg går på skal vi holde en forestilling i februar. Vi i VG3 har ansvar for å alt som skal få det til å gå rundt, med tanke på å lage budsjett og skaffe sponsorer, lage øvingsplaner, lyd og lys, o.l. Skolen jeg går på er Kongshaug Musikkgymnas i Os kommune utenfor Bergen. Jeg er i gruppen som samler sponsorer og lurer på om det er noen som har noen tips om eventuelt firma (musikk eller ikke musikk relaterte) som kanskje kan være villige til å sponse oss. Vi tilbyr logoplassering som gjenytelse. Konsertforestillingen skjer i Oseana, konserthuset/teaterhu
 4. Jeg trenger en wah pedal som både høres utrolig deilig funk lyd, men også kan brukes i solo og riff i div. rockesjangere. Er det noen som har tips. Trenger nødvendigvis ikke å være den dyreste på markedet da?
 5. Jeg holder på å bygge mitt første ordentlige pedalbrett og har syv pedaler og vil gjerne ha mulighet til å ha fler og bytte ut. Jeg trenger en strømforsyning som ikke støyer og har mange utganger. Jeg er litt bekymret for om mA blir for lite så litt tips der også ville vært bra. Noen gode tips. Jeg er villig til å bruke litt penger for å få ordentlig kvalitet. Skriv gjerne tips om ting jeg bør tenke på. Har: hall of fame 2, Friedman Be-od, Nova delay ib modifide, Ocd, Jackson audio Prism, Volum pedal, boss superchorus.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.