Web Analytics
Jump to content

PRS


nybegynneren

Recommended Posts

Jeg lurer veldig på å kjøpe meg en PRS, har testet denne gitaren før, og virker som et kjempebra opplegg.. føles veldig bra å spille på synes jeg. Noen som kan anbefale? :) Eller noen som har en, så de er veldig fornøyd med? Hadde vert veldig flott om dere fortalte litt om hva som er bra og dårlig etter deres meningen om dere har en.. :)

Link to comment
Share on other sites

PRS har generelt gode gitarer jevnt over, om man er villig til å legge en del lapper på bordet. Likevel må man også tenke på hvordan gitaren føles og låter. Hvis du har funnet en gitar du liker veldig godt, prøv å sammenlign med andre PRS, eller andre merker for den del.

Synes også for øvrig at noen av PRS modellene er fryktelig overpriset ;-)

Edited by Andyboy
Link to comment
Share on other sites

PRS gitarer har aldri vært så billige som nå.

Er helt enig i dette. Man kan vel si at gitarer generelt har sunket i pris i de senere år - da mener jeg hovedsaklig vanlige produksjonsmodeller. Customene har vel ikke rikket seg mange meter, med tanke på pris ;)

Edited by Andyboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.